BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος

H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος Facebook Twitter
0

Μπορεί ο Τραμπ να αναχώρησε σήμερα από το Πεκίνο για το Βιετνάμ, για να συμμετάσχει στην ετήσια σύνοδο των χωρών του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας- Ειρηνικού (APEC),  όμως η Μελάνια παρέμεινε στην κινεζική πρωτεύουσα για να την απολαύσει πλέον ως τουρίστρια και όχι ως Πρώτη Κυρία.


Η Μελάνια  είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα πάντα που φιλοξενούνται σε ζωολογικό κήπο, αλλά και να επισκεφθεί το Μέγα Σινικό Τείχος.

Το μεσημέρι, η Μελάνια περπάτησε σε τμήμα του Σινικού Τείχους, το μήκος του οποίου ξεπερνάει τα 20.000 χλμ και το οποίο είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. 


Όπως συνέβη και με προηγούμενες Πρώτες Κυρίες, η Μελάνια έχει εκμεταλλευτεί αυτή την ιδιότητά της για να προωθήσει σκοπούς όπως η πρόληψη του παιδικού εκφοβισμού και η καταπολέμηση της επιδημίας οπιοειδών στις ΗΠΑ.


Η Μελάνια έπαιξε σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην περιοδεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ασία, εκθειάστηκε από τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία μάλιστα την συνέκριναν με την εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία της Κίνας Πενγκ Λιουάν και σχολίασαν την άνεση με την οποία περπάτησε φορώντας γόβες στιλέτο στα πλακόστρωτα της Απαγορευμένης Πόλης κατά την άφιξή της στο Πεκίνο την Τετάρτη.


Χθες Πέμπτη, συνοδευόμενη από την Πενγκ, η Μελάνια παρακολούθησε μια πολιτιστική παράσταση, ζωγράφισε πάντα μαζί με τους μαθητές ενός δημοτικού σχολείου και συμμετείχε σε μαθήματα μαγειρικής.


Πολλοί από τους χρήστες του Weibo, του αντίστοιχου Twitter της Κίνας, εξήραν την κομψότητα και τις στΙλιστικές επιλογές της καθώς και τις πολιτιστικές της ευαισθησίες.


Στην Κίνα, η Μελάνια έκανε εμφανίσεις κυρίως με αυστηρά παλτό και σκούρα φορέματα από τους σχεδιαστές Dolce & Gabbana και Alexander McQueen, σε αντίθεση με το φούξια φόρεμα δια χειρός Delpozo και τις μπλε ελεκτρίκ γόβες στιλέτο που φορούσε κατά την άφιξή της στη Νότιο Κορέα λίγες μέρες νωρίτερα.


Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες του Weibo ομολογούν ότι προτιμούν την δική τους Πρώτη Κυρία, η οποία στο διαδίκτυο αναφέρεται συχνά ως "Μαμά Πενγκ".

H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος Facebook Twitter
H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος Facebook Twitter
H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος Facebook Twitter
H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος Facebook Twitter
H Μελάνια Τραμπ ξεναγείται στο Σινικό Τείχος Facebook Twitter



Διεθνή
0

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour»

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour»

Με ανακοίνωση το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα λάβει μέρος στις πρόβες για την μεγαλειώδη παρέλαση στις 8 Ιουνίου
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ελαττωματικός αερόσακος: Η Nissan προειδοποιεί 85.000 ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων να μην τα οδηγούν επειδή υπάρχει κίνδυνος έκρηξης

Διεθνή / Ελαττωματικός αερόσακος: Η Nissan προειδοποιεί 85.000 ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων να μην τα οδηγούν επειδή υπάρχει κίνδυνος έκρηξης

Ένας νεκρός από έκρηξη ελαττωματικού αερόσακου Takata - 58 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί – Δείτε ποια μοντέλα της Nissan αφορά η προειδοποίηση
NEWSROOM
Τσέχος μεγιστάνας αγοράζει τα ιστορικά Βρετανικά Βασιλικά Ταχυδρομεία για 3,5 δισ.λίρες

Διεθνή / Τσέχος μεγιστάνας αγοράζει τα ιστορικά Βρετανικά Βασιλικά Ταχυδρομεία για 3,5 δισ. λίρες

Η προσφορά του Τσέχου δισεκατομμυριούχου Ντάνιελ Κρετίνσκι θα πρέπει να εγκριθεί από τους μετόχους και από την βρετανική κυβέρνηση - Στον Κρετίνσκι ανήκει ήδη το 27% της Royal Mail
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η Ευρώπη σε συναγερμό μετά από ύποπτους εμπρησμούς και δολιοφθορές που συνδέονται με τη Ρωσία

Διεθνή / Η Ευρώπη σε συναγερμό μετά από ύποπτους εμπρησμούς και δολιοφθορές που συνδέονται με τη Ρωσία

Οι υπηρεσίες ασφαλείας λένε ότι οι πυρκαγιές και οι επιθέσεις σε υποδομές θα μπορούσαν να είναι μέρος της συστημικής προσπάθειας της Ρωσίας να αποσταθεροποιήσει την ήπειρο
NEWSROOM