Ο Τζεφ Μπέζος είναι (ξανά) ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Τζεφ Μπέζος είναι (ξανά) ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο Facebook Twitter
2

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος μόλις ξεπέρασε (ξανά) τον Μπιλ Γκέιτς και είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 93 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η περιουσία του ιδρυτή της Amazon εκτινάχθηκε κατά 6,6 δισ. δολάρια, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου της εταιρείας-κολοσσού που ξεπέρασαν τις προβλέψεις της Wall Street.

Ο Μπέζος είναι ο ιδρυτής και μεγαλύτερος μέτοχος στην Amazon, και η συνολική καθαρή του αξία είναι μεγαλύτερη από 83 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον Δείκτη Bloomberg Billionaires, που παρακολουθεί την καθημερινή κατάταξη των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ο Μπιλ Γκέιτς βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με συνολική περιουσία 88 δισ. δολαρίων. Ωστόσο, τώρα πρώτος στην κατάταξη έρχεται ο Τζεφ Μπέζος.

Να σημειωθεί πως αυξήθηκε και η περιουσία του Γκειτς αν και σε μικρότερο βαθμό κατά 340 εκατ. δολάρια. Ο ιδρυτής της Microsoft είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο από το 2013.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM