Βρετανία: Η συμφωνία για το Brexit μπορεί να ψηφιστεί την τελευταία στιγμή

Βρετανία: Η συμφωνία για το Brexit μπορεί να ψηφιστεί την τελευταία στιγμή Facebook Twitter
0

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο το βρετανικό κοινοβούλιο να μην ψηφίσει τους τελικούς όρους της συμφωνίας αποχώρησης της χώρας από την Ε.Ε. μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή στις 19 Μαρτίου 2019, όπως ανέφερε ο αρμόδιος για τις διαδικασίες του Brexit υπουργός, David Davis.

«Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εξαρτάται από το πότε θα γίνει. Δεν μπορεί να συμβεί πριν από τη συμφωνία», ανέφερε ο Davis σε επιτροπή της Βουλής όταν ρωτήθηκε από κάποιον νομοθέτη για το αν η ψηφοφορία θα μπορούσε να διεξαχθεί μετά την έξοδο, σε περίπτωση που η συμφωνία γινόταν τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, επανέλαβε την κυβερνητική υπόσχεση ότι η ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο θα διεξαχθεί πριν από αυτή στον Ευρωκοινοβούλιο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM