Απεργία την Πρωτομαγιά

Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο - Αρκετοί τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο - Αρκετοί τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
1

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Μόναχο, στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα άτομο επιτέθηκε και τραυμάτισε αρκετά άτομα, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανένας δεν φέρει τραύματα που να απειλούν τη ζωή του.

Η επίθεση σημειώθηκε στη Rosenheimer Platz και ο δράστης κατάφερε να διαφύγει. Οι αρχές κάλεσαν τον κόσμο να μην βγει από τα σπίτια του και να αποφύγει την περιοχή.

Η αστυνομία, μέσω Twitter, ανακοίνωσε ότι έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Περιγράφουν τον ύποπτο ως έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών, που διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με μαύρο ποδήλατο.

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Μην ακούτε τους ισλαμοφοβικούς που θα προτρέξουν να σχολιάσουν.....κανένας ΄΄ψυχοπαθής΄΄ .θα είναι ο δράστης.......... μεμονωμένο περιστατικό,,,,,,,,,,,,,,,, Η πανούκλα της πολιτικής ορθότητας είναι εδώ, ο κόσμος δεν μπορεί ούτε να αναπνεύσει ελεύθερα πλέον χωρίς να πάρει άδεια απο τους κήνσορες της.