Φρικτή εμπειρία για 17χρονη στο Λονδίνο: Έπεσε θύμα τριών διαφορετικών σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε μία ώρα

Φρικτή εμπειρία για 17χρονη στο Λονδίνο: Έπεσε θύμα τριών διαφορετικών σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε μία ώρα Facebook Twitter
4

Μία 17χρονη Βρετανή φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τρεις διαφορετικούς άντρες στο Λονδίνο καθώς γυρνούσε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Σύμφωνα με την Telegraph που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα επίθεσης σε διάστημα μίας ώρα από τη στιγμή που χωρίστηκε από τους φίλους της έπειτα από μία βραδιά σ' ένα κλαμπ στο Tower Hamlets, στο ανατολικό Λονδίνο.

Η φρικτή εμπειρία της 17χρονης που φυσικά δεν κατονομάζεται, έλαβε χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου όταν εντοπίστηκε σε πλάνο κλειστού κυκλώματος να μεταφέρεται στα χέρια από έναν άγνωστο στην οδό Cambridge Heath.

Ο δράστης, ο οποίος διακρίνεται να φοράει σκούρα ρούχα, μετέφερε την κοπέλα στο κατώφλι ενός κτιρίου αλλά δεν διακρίνονται περισσότερα. Κομμάτια από τα ρούχα της κοπέλας βρέθηκαν κοντά στο σημείο.

Περίπου μετά τα μεσάνυχτα, μία άλλη κάμερα ασφαλείας καταγράφει την κοπέλα να παραπατά στην οδό Mint, ενώ την ακολουθεί ένας άλλος άντρας με μούσια και ποδήλατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δεύτερος άντρας ακολούθησε την 17χρονη καθώς κατευθυνόταν στον σταθμό του υπέργειου σιδηρόδρομου Bethnal Green.

Η κάμερα ασφαλείας δείχνει τον άντρα καθώς πλησιάζει την κοπέλα λίγη ώρα αργότερα διακρίνεται ν' απομακρύνεται γρήγορα από το σημείο.

Μετά από λίγο η 17χρονη εμφανίζεται στο πλάνο της κάμερας με τα ρούχα της σε κακό χάλι να συνεχίζει να περπατά.

Η αστυνομία πιστεύει ότι γύρω στις 12.45 μ.μ. το κορίτσι υπέστη ακόμη μία επίθεση, πιθανότατα από περισσότερους από έναν δράστες.

Κλειστό κύκλωμα κατέγραψε έναν τρίτο, διαφορετικό άντρα να περπατά στον ίδιο δρόμο ενώ τον ακολουθούν δύο ακόμη φιγούρες.

Οι τρεις τους διακρίνονται να σταματούν κάτω από μία συστοιχία δέντρων μεταξύ κάτι σταθμευμένων οχημάτων. Δεν διακρίνονται περισσότερα, αλλά οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι σ' εκείνο το σημείο η κοπέλα δέχτηκε την επόμενη επίθεση.

Διερχόμενος άντρας εντόπισε την κοπέλα να κείτεται στο έδαφος και κάλεσε αμέσως την «Άμεση Δράση».

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εικάζουν πως είναι πιθανό η κοπέλα να είχε ναρκωθεί γι αυτό και περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Η επιθεωρητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Suzanne Jordan δήλωσε: «Πρόκειται για μία φρικτή, πολλαπλή σεξουαλική επίθεση σε μία νεαρή κοπέλα που προσπαθούσε απλώς να επιστρέψει στο σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση». 

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ