Breaking news

Πατέρας στα 69 του θα γίνει ο Πρόεδρος της Φινλανδίας

Πατέρας στα 69 του θα γίνει ο Πρόεδρος της Φινλανδίας Facebook Twitter
0

Πατέρας στα 69 του θα γίνει ο Πρόεδρος της Φινλανδίας Facebook Twitter

 

Ο πρόεδρος της Φινλανδίας, Σάουλι Νιινίστο και η σύζυγός του Γένι Χαούκιο περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως ανακοινώθηκε από το προεδρικό γραφείο. Ο Σάουλι Νιινίστο είναι 69 ετών και η σύζυγός του 40.

 

«Θέλουμε να ανακοινώσουμε ευχάριστα νέα: αν όλα πάνε καλά, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει τον Φεβρουάριο του 2018» αναφέρει το προεδρικό ζεύγος στην ανακοίνωση.

 


 

Παντρεύτηκαν το 2009, τρία χρόνια πριν από την εκλογή του Νιινίστο στην προεδρία της Φινλανδίας. Η πρώτη του σύζυγος, με την οποία απέκτησε δύο γιους, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1995.

 

«Περιμέναμε και επιθυμούσαμε ένα παιδί για αρκετά χρόνια. Αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλές δυσκολίες. Γι’ αυτό, εκτός από την ευτυχία μας, υπήρξε κάποια ευαισθησία στην αρχή της εγκυμοσύνης, αλλά τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό» σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το προεδρικό γραφείο.

 

Ο Σάουλι Νιινίστο τον επόμενο χρόνο θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και θα διεκδικήσει δεύτερη εξαετή θητεία.

Διεθνή
0

Breaking news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM