ΗΠΑ: 27χρονος πατέρας εγκατέλειψε το παιδί του μετά από τροχαίο και το άφησε να πεθάνει στην άσφαλτο

ΗΠΑ: 27χρονος πατέρας εγκατέλειψε το παιδί του μετά από τροχαίο και το άφησε να πεθάνει στην άσφαλτο Facebook Twitter
0

Ένα 2χρονο αγοράκι σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Τρίτη όταν ο πατέρας του συγκρούστηκε με άλλο όχημα την ώρα που φέρεται να προσπαθούσε να διαφύγει με κλοπιμαία από κατάστημα «Wallmart» στο Λέβιταουν της Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο ύποπτος, ο 27χρονος Christopher Kuhn από το Χάμιλτον του Νιου Τζέρσι, είχε κλέψει εμπόρευμα αξίας 228 δολαρίων από το υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας όταν μπήκε σ' ένα χρυσαφί τζιπ και παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σ' ένα διερχόμενο όχημα, το οποίο με τη σειρά του συγκρούστηκε με ένα τρίτο.

Το μικρό αγοράκι που βρισκόταν στο όχημα του Kuhn δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην άσφαλτο. Ο Kuhn δεν σταμάτησε και μάλιστα πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του γιου του πριν διαφύγει από το σημείο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον 27χρονο δράστη, τον έπιασαν και τον τον συνέλαβαν λίγο αργότερα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lower Bucks, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κανένας άλλος απ' όσους ενεπλάκησαν στο τροχαίο δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Με βάση τα όσα ανέφερε το τοπικό γραφείο του εισαγγελέα, την ώρα που η αστυνομία έφτασε στο κατάστημα «Walmart», ο Kuhn είχε ήδη επιβιβαστεί στο τζιπ του και έφευγε μακριά.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο ύποπτος έβαλε το παιδί στο αμάξι αλλά δεν το τοποθέτησε στο παιδικό καθισματάκι που υπήρχε στο πίσω μέρος.

Ο Kuhn αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και επτά ακόμη κατηγορίες. Κρατείται με εγγύηση 5 εκατ. δολαρίων.

Με πληροφορίες από CBS News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM