Αλλαγή πορείας για αεροσκάφος της Ryanair πάνω από το Λονδίνο έπειτα από ύποπτο σήμα συναγερμού

Αλλαγή πορείας για αεροσκάφος της Ryanair πάνω από το Λονδίνο έπειτα από ύποπτο σήμα συναγερμού Facebook Twitter
0

Στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair που είχε απογειωθεί από τη Λιθουανία.

Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Louton του Λονδίνου, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης δόθηκε εντολή να σηκωθούν μαχητικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας και να το συνοδεύσουν στο αεροδρόμιο του Stansted.

Εκπρόσωπος της Βρετανικής Αεροπορίας δήλωσε ότι «Η RAF επιβεβαιώνει την άμεση αντίδραση των μαχητικών τύπου Typhoon σήμερα το πρωί για να συνοδεύσουν επιβατικό αεροσκάφος».

«Η πτήση από το Κάουνας προς το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνο κατευθύνθηκε στο Stansted έπειτα από οδηγία των Λιθουανικών Αρχών που έλαβαν ύποπτο σήμα συναγερμού. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Stansted και όλοι οι επιβάτες θα μεταφερθούν στο Luton με λεωφορείο», ανέφερε εκπρόσωπος της Ryanair.

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Διεθνή / Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Υποθέσεων Αιχμαλώτων Χούτι δήλωσε την Παρασκευή ότι η ομάδα θα απελευθερώσει περισσότερους από 100 κρατούμενους σε «μια μονομερή ανθρωπιστική πρωτοβουλία»
NEWSROOM