Τραγωδία στην Ινδία: Πάνω από 22 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε σταθμό τρένου

Τραγωδία στην Ινδία: Πάνω από 22 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε σταθμό τρένου Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 35 τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό στο χρηματο-οικονομικό κέντρο της Ινδίας, την πόλη Μουμπάι (Βομβάη), ανακοίνωσε αξιωματούχος νοσοκομείου.

 


 

Τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε στον σταθμό Έλφινστοουν εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης ερευνώνται, δήλωσε ένας αξιωματούχος της αστυνομίας που βρέθηκε επί τόπου.

 


 

Σύμφωνα πάντως με το BBC, που επικαλείται άλλους αξιωματούχους, ο συνωστισμός σε συνδυασμό με την βροχή προκάλεσαν το δυστύχημα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM