Αναστάτωση σε μπουτίκ των Καρντάσιανς: Εισέβαλε γυναίκα με όπλο και ματσέτα, φωνάζοντας για την Κούβα

Αναστάτωση σε μπουτίκ των Καρντάσιανς: Εισέβαλε γυναίκα με όπλο και ματσέτα, φωνάζοντας για την Κούβα Facebook Twitter
0

Μία ένοπλη γυναίκα εισέβαλε σε μπουτίκ των Καρντάσιανς στο Λος Άντζελες και έστρεψε το πιστόλι της στις υπαλλήλους, ενώ μάλιστα επέστρεψε δύο ώρες αργότερα κρατώντας μια ματσέτα, σύμφωνα με την αστυνομία και μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη και η άγνωστη γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και τις δυο φορές.

«Θέλουμε να μάθουμε ποια είναι, θέλουμε να μην κυκλοφορεί στους δρόμους», είπε η Χουανίτα Ναβάρο, από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η γυναίκα εισέβαλε στη μπουτίκ στο Δυτικό Χόλιγουντ, μόλις λίγο έξω από το Λος Άντζελες, φωνάζοντας «Μείνετε μακριά από την Κούβα» ενώ έστρεψε το πιστόλι σε μια υπάλληλο, αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείο του σερίφη. Στη συνέχεια, πέταξε στο πάτωμα προϊόντα από τους πάγκους του καταστήματος, στρέφοντας το όπλο σε άλλη υπάλληλο, πριν τελικά βγει από το κατάστημα.

Αναστάτωση σε μπουτίκ των Καρντάσιανς: Εισέβαλε γυναίκα με όπλο και ματσέτα, φωνάζοντας για την Κούβα Facebook Twitter

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ποιο είναι το κατάστημα αλλά σύμφωνα με τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πρόκειται για τη μπουτίκ DASH. Oι αδελφές Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, είναι οι ιδιοκτήτριες της μπουτίκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του καταστήματος.

Ελικόπτερο της αστυνομίας μετείχε στην έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας, την οποία ωστόσο δεν βρήκαν τελικά.

Τηλεοπτικοί ρεπόρτερ που κατέφθασαν στη μπουτίκ μετά την αρχική απειλή εναντίον των υπαλλήλων, ήταν εκεί όταν η γυναίκα επέστρεψε απειλώντας με τη ματσέτα, με αποτέλεσμα να τη βιντεοσκοπήσουν.

 

«Οι Καρντάσιανς θα εκτελεστούν αν πατήσουν το πόδι τους σε κομμουνιστικό έδαφος», φώναξε η γυναίκα καθώς κρατούσε τη ματσέτα, σύμφωνα με το βίντεο που έδειξε το τηλεοπτικό δίκτυο FOX 11 του Λος Αντζελες.

Το γραφείο του σερίφη επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα που διακρίνεται στο βίντεο, και φορά μαύρη ζακέτα με λευκές νεκροκεφαλές και μπαντάνα γύρω από το μέτωπο, είναι εκείνη που εισέβαλε νωρίτερα με το πιστόλι στο κατάστημα.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να στρέφεται στον εικονολήπτη και να τον ρωτά αν θέλει «να τον μαχαιρώσει», πριν σφηνώσει τη ματσέτα σε ένα άνοιγμα στην μπροστινή πόρτα της μπουτίκ και φύγει.

Η εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ δεν σχολίασε το περιστατικό.

Σημειώνεται πως οι αδελφές Καρντάσιανς και ο σταρ της χιπ-χοπ Κάνιε Γουέστ, που είναι παντρεμένος με την Κιμ, επισκέφθηκαν την Κούβα πέρυσι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ