Ένας «αποκεφαλισμένος άνδρας» ενόψει Halloween προκάλεσε πανικό στο Τενεσί

Ένας «αποκεφαλισμένος άνδρας» ενόψει Halloween προκάλεσε πανικό στο Τενεσί Facebook Twitter
0

Ένας «αποκεφαλισμένος άνδρας», που κείτεται μπροστά από ένα σπίτι, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην κομητεία Greene, στο Τενεσί των ΗΠΑ. Πολίτες έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία για να αναφέρουν πως ένα άτομο καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν απλώς για τρομακτικά ρεαλιστική διακόσμηση ενόψει της γιορτής του Halloween.


Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχθηκε τόσες κλήσεις, που έβγαλε σχετική ανακοίνωση και προέτρεψε τον κόσμο να μην καλεί την Άμεση Δράση.


Όπως ανέφερε, οι πολίτες τηλεφωνούσαν και κατήγγειλαν ότι ένα «ύποπτο άτομο κείτεται στην είσοδο ενός σπιτιού και ματωμένα αποτυπώματα χεριού να φαίνονται πάνω στην πόρτα του γκαράζ».


Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του «εγκλήματος», αλλά το μόνο που βρήκαν ήταν τα ρούχα ενός άνδρα, γεμισμένα με άχυρο.


Το τμήμα του σερίφη της περιοχής έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι οδηγείτε στην περιοχή [...]: Πρόκειται για διακόσμηση για το Halloween! Μην καλείτε την Άμεση Δράση. Αντ' αυτού, δώστε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του σπιτιού για τη φοβερή φάρσα».


Πολλά από τα σχόλια στο Facebook ήταν θετικά, με τους πολίτες να δίνουν όντως συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας, ωστόσο ορισμένοι εξέφρασαν ανησυχίες για το γεγονός ότι μπορεί να φοβίσει τα μικρά παιδιά.


Σημειώνεται πως το Halloween είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές στις ΗΠΑ. Πέρυσι, οι Αμερικανοί ξόδεψαν το ποσό - ρεκόρ των 8,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων γιορτάζοντάς το.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ