Εργαζόμενος στην παραγωγή του «Narcos» βρέθηκε νεκρός στο Μεξικό

Εργαζόμενος στην παραγωγή του «Narcos» βρέθηκε νεκρός στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος της παραγωγής που έκανε ρεπεράζ  για τη σειρά του Netflix «Narcos» δολοφονήθηκε στο Μεξικό ενώ αναζητούσε χώρους για τα γυρίσματα του σίριαλ, όπου θα μεταφερθεί η δράση από την Κολομβία, την 4η σεζόν.

Ο Carlos Muñoz Portal, 37 ετών, εργάστηκε για πολλά χρόνια αναζητώντας τοποθεσίες για αμερικανικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που γυρίζονταν στο Μεξικό.

Το Netflix επιβεβαίωσε το θάνατο του. «Γνωρίζουμε τον θάνατο του Portal Carlos Muñoz, ενός σεβαστού διευθυντή τοποθεσίας και μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς του. Τα γεγονότα παραμένουν άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τι συνέβη», δήλωσε το κανάλι.

Η σειρά Narcos αφορά την άνοδο και την πτώση "νονού των ναρκωτικών" Πάμπλο Εσκομπαρ. Η τέταρτη σεζόν της θα επικεντρωθεί στο καρτέλ Juárez του Μεξικού.

Ο Muñoz είχε δουλέψει σε ταινίες όπως το «Man on Fire», το «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον και στο «Fast and Furious».

Πλέον υπάρχουν φόβοι στη μεξικανική κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία ότι οι προγραμματισμένες παραγωγές θα μπορούσαν να φύγουν από τη χώρα μετά τη δολοφονία του Muñoz.

Φίλος του Muñoz είπε ότι τη Δευτέρα ο δολοφονηθείς μετέβη σε τοποθεσία για να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για το Netflix. Οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του είναι ακόμα άγνωστες, αλλά το σώμα του  βρέθηκε ώρες αργότερα στο αυτοκίνητό του, έχοντας πυροβοληθεί αρκετές φορές.

Πηγή: Guardian.co.uk

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

Διεθνή / Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

«Δεν υπάρχει θέση σε κανένα πανεπιστήμιο στην Αμερική, σε κανένα μέρος στην Αμερική για αντισημιτισμό, ρητορική μίσους ή απειλές βίας οποιουδήποτε είδους», δήλωσε παράλληλα ο Τζο Μπάιντεν
NEWSROOM
Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM