ΗΠΑ: 11χρονος κούρεψε εθελοντικά το γκαζόν του Λευκού Οίκουκαι είπε ότι θέλει να γίνει επιχειρηματίας σαν τον Τραμπ

ΗΠΑ: 11χρονος κούρεψε εθελοντικά το γκαζόν του Λευκού Οίκουκαι είπε ότι θέλει να γίνει επιχειρηματίας σαν τον Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο Πρόεδρος Τρούμπ έκανε την παράξενη επιθυμία πράξη ενός 11χρονου από την Εκκλησία Falls της Βιρτζίνια.

Ο μαθητής είχε γράψει γράμμα στον Αμερικανό Πρόεδρο όπου του ζητούσε ευγενικά να κουρέψει το γκαζόν του Λευκού Οίκου. Ο πρόεδρος απάντησε στον μικρό Φρανκ και τον κάλεσε στον Λευκό Οίκο για να διαπιστώσει και ο ίδιος πόσο καλός είναι στη δουλειά του καθαρισμού του γρασιδιού.

«Το μέλλον της χώρας είναι εδώ είμαστε τυχεροί», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Όταν ρώτησε τον Φρανκ τι θέλει γίνει όταν μεγαλώσει, εκείνος αποκρίθηκε ότι θέλει να υπηρετήσει πρώτα το Ναυτικό των ΗΠΑ και μετά θα γίνει επιχειρηματίας σαν και τον Πρόεδρο.

«Αυτός είναι ο Φρανκ, πρόκειται να γίνει πολύ διάσημος, πρόκειται να κάνει σπουδαία πράγματα για τη χώρα», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος συστήνοντας έτσι το νεαρό αγόρι στους δημοσιογράφους. Ο Τραμπ μάλιστα κάλεσε τον Φρανκ, μαζί με τον πατέρα του, στο Οβάλ Γραφείο.

Φορώντας ένα μπεζ σορτσάκι και ένα κόκκινο μπλουζάκι, ο Φρανκ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά του, ο μικρός δεν σταμάτησε στιγμή αλλά συνέχισε απτόητος το κούρεμα του γκαζόν, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα. Όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Fox ο μικρός είπε ότι αυτή η μέρα είναι η ωραιότερη της ζωής του.

Στις αρχές Αυγούστου η Χάρα Χάκαμπι Σάντερς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διάβασε μια επιστολή που είχε στείλει ο 11χρονος στον Τραμπ όπου εξηγούσε ότι θαύμαζε το επιχειρηματικό δαιμόνιο του μεγιστάνα, ότι θέλει και ο ίδιος να γίνει επιχειρηματίας και ότι θα ήταν τιμή του να κουρέψει εθελοντικά το γκαζόν του Λευκού Οίκου.

Με πληροφορίες από ABC news

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στραού
NEWSROOM