ΗΠA: 25χρονη γέννησε ενώ είχε βάρδια στα McDonald's και προσπάθησε να πνίξει το μωρό της στην τουαλέτα

ΗΠA: 25χρονη γέννησε ενώ είχε βάρδια στα McDonald's και προσπάθησε να πνίξει το μωρό της στην τουαλέτα Facebook Twitter
6

Μία 25χρονη γυναίκα από το Ρέντγουντ Σίτι της Καλιφόρνιας, η οποία εργαζόταν ως ταμίας σε κατάστημα McDonald's της περιοχής συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του νεογέννητου παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από τον εισαγγελέα του San Mateo, το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκειας της βάρδιας της, η Sarah Lockner άρχισε να παραπονιέται για πόνους στο στομάχι.

Η 25χρονη επισκέφτηκε αρκετές φορές την τουαλέτα, ώσπου ανησύχησε με τη συμπεριφορά της μία συνάδελφό της. Όταν η τελευταία μπήκε στο μπάνιο για να δει αν είναι καλά, διαπίστωσε πως υπήρχε αίμα στο δάπεδο.

Η Lockner προσπάθησε να την καθησυχάσει αποδίδοντας το αίμα στην περίοδο της, αλλά μία δεύτερη υπάλληλος μπήκε μέσα στην τουαλέτα και είδε ένα νεογέννητο μωρό μέσα στη λεκάνη, με το πρόσωπό του στραμμένο προς τα κάτω.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της υπαλλήλου, η Lockner είχε το χέρι της στην πλάτη του μωρού και είχε μόλις τραβήξει το καζανάκι.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρήκε το μωρό στα χέρια της Lockner. Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να το επαναφέρουν. Στη συνέχεια το μετέφεραν στο παιδιατρικό νοσοκομείο Lucile Packard στο Πάλο Άλτο.

Το μωράκι νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Η Lockner είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι  ήταν έγκυος. Κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού, πρόσκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Βρίσκεται προφυλακισμένη με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 11 εκατ. δολάρια.

Με πληροφορίες από Los Angeles Times

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν έχεις ιδέα τι άνθρωποι υπάρχουν και πώς κακοποιούν το ίδιο τους το σώμα (άσε τους άλλους).Έχει συμβεί να μην αντιληφθεί κάποια την εγκυμοσύνη της, σπάνιο αλλά συμβαίνει, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο αδιαφορούν για το τι τους συμβαίνει (πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο και η κατανάλωση αλκοόλ) εμένα δεν με παραξενεύει (πια).
Το θεωρλω αδιανόητο εν έτει 2017 να μην γνωρίζει κάποια ότι είναι έγκυος δηλαδή η κοιλιά το ότι κάτι κινείται μέσα σου τι είναι ??Αλλά και πάλι κάποια στιγμή δνε θα ξενερώσει από τη σούρα ??Δεν ξέρω ειλικρινά θλίβομαι άπειρα για το ανθρώπινο γένος .Και η αντίδραση να το πετάξει στη λεκάνη ειλικρινά με σοκάρει ,λες και ήταν κατσαρίδα ξέρω γω το μωράκι ...
Γνωστη Ελληνιδα κυρια προ ετων πηγε για κουρα αδυνατισματος στην Ελβετια οπου διαπιστωσε οτι ηταν σε προχωρημενη εγγυμοσυνη,φυσικα κρατησε την εγγυμοσυνη και τωρα το κοριτσακι της χαιρει ακρας υγειας και γεμιζει με χαρα τους γονεις του και ιδιαιτερα τον παπου της.Πολλοι θα εχουν καταλαβει περι ποιας κυριας ο λογος,γιατι ειχε γινει ντορος τοτε στο περιβαλλον της.Ομως γνωριζω και αλλη περιπτωση,οπως και πολλοι αλλοι κατα τοπους γνωριζουν αντιστοιχες οπου ναι δεν εχουν παρει χαμπαρι τις εγγυμοσυνες τους,ειτε απο αγνοια ειτε απο υπερβολικη πιεση εργασιακη κυριως.Δεν εκπλητομαι καθολου.Αλλα το να φτασεις στο σημειο να προσπαθησεις να πνιξεις το παιδι σου,αυτο δεν το χωραει ο νους μου.
Ρε παιδια σου κόβεται η περίοδος.Period :P .Δηλαδή ό,τι ορμονικο πρόβλημα και να εχεις και να μην έχεις στάνταρ περίοδο ή να εχεις αραιομηνόρροια (και δεν το λεω εκ του ασφαλους γιατι ειχα κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν)ΔΕΝ δικαιολογείται να μην καταλάβεις.Αν είναι δυνατόν.Μιλάμε για ενηλικες γυναικες στο δυτικο κοσμο οχι για κανενα μικρό κοριτσι στην Αφρική ξερω γω.Εντάξει ίσως έχει συμβεί σε κάποιες δεν έχω ιδέα πως αλλά όχι οτι ειναι και νορμαλ μην τρελαθουμε .Θα σου κοπεί η περίοδος τρεις -τεσσερις-πεντε κοκ μήνες,θα μεγαλώσει και η κοιλιά(εστω και λίγο) και θα το αποδίδεις σε εργασιακή πιεση ;
Κοτσύφι, αυτό θέλουμε να πούμε: σε κάποιες περιπτώσεις ΔΕΝ κόβεται η περίοδος. Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Μην το κάνουμε όπως λένε "εγώ δεν πονάω όταν έχω περίοδο, άρα εσύ που λες ότι πονάς είσαι υπερβολική".