ΗΠΑ: Ζευγάρι Ινδών ταξίδεψε 8.000 μίλια για να «νουθετήσει» την «ανυπάκουη» νύφη του - Βρέθηκε ξυλοκοπημένη από αστυνομικούς

ΗΠΑ: Ζευγάρι Ινδών ταξίδεψε 8.000 μίλια για να «νουθετήσει» την «ανυπάκουη» νύφη του - Βρέθηκε ξυλοκοπημένη από αστυνομικούς Facebook Twitter
2

Ένα ζευγάρι Ινδών ταξίδεψε 8.000 μίλια (13.000 χλμ) για να βοηθήσουν το γιο τους να «νουθετήσει» την «ανυπάκουη» σύζυγό του, σύμφωνα με τις αρχές της Φλόριντα.

Ο 67χρονος Jasbir Kalsi και η γυναίκα του, Bhupinder (62) φέρονται να ταξίδεψαν από την πολιτεία Punjab στην κομητεία Hillsborough των ΗΠΑ για να «συμβουλέψουν και να πειθαρχήσουν» τη νύφη τους, Silky Gaind.

Η 33χρονη κοπέλα εντοπίστηκε από αστυνομικούς τον περασμένο Σάββατο χτυπημένη, με εκδορές και μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα της, αφότου προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς της.

Ο πεθερός της, μάλιστα, ο οποίος παρέμεινε στις ΗΠΑ για περίπου έναν μήνα, φέρεται να έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό της νύφης του.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Gaind παρέμεινε για αρκετό καιρό φυλακισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ της είχαν πάρει και το τηλέφωνο.

Επιπλέον, όταν τελικά οι αστυνομικοί έφτασαν έξω από το σπίτι της οικογένειας, σύζυγος και πεθερικά αρνήθηκαν να τους ανοίξουν και προσπάθησαν να κλειδώσουν την πόρτα.

ΗΠΑ: Ζευγάρι Ινδών ταξίδεψε 8.000 μίλια για να «νουθετήσει» την «ανυπάκουη» νύφη του - Βρέθηκε ξυλοκοπημένη από αστυνομικούς Facebook Twitter

Η ίδια η Gaind, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού ενός έτους, δήλωσε στις αρχές ότι φοβήθηκε για τη ζωή της.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ, επειδή χθες το βράδυ μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει αν καλούσα την αστυνομία. Θα με σκότωνε, καταλαβαίνετε; Μου είπε ότι θα χρειάζονταν περίπου 10 λεπτά για να φτάσουν οι αστυνομικοί, και στο διάστημα αυτό θα με σκότωνε και θα έβαζε τέρμα στη ζωή του» δήλωσε σύμφωνα με το Bay News 9.

Ο γαμπρός καθώς επίσης και οι γονείς του κατηγορούνται για ξυλοδαρμό, ενδοοικογενειακή βία και επίθεση με μαχαίρι. Προς το παρόν παραμένουν προφυλακισμένοι ενώ αντιμετωπίζουν κίνδυνο απέλασης.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια