Σάλος στις ΗΠΑ: Αστυνομικός συλλαμβάνει με τη βία νοσοκόμα επειδή δεν έπαιρνε αίμα από ασθενή- Βίντεο

Σάλος στις ΗΠΑ: Αστυνομικός συλλαμβάνει με τη βία νοσοκόμα επειδή δεν έπαιρνε αίμα από ασθενή- Βίντεο Facebook Twitter
0

Ένας αστυνομικός του Σολτ Λέικ Σίτι, της πρωτεύουσας της Γιούτας στις ΗΠΑ, προχώρησε στη βίαιη προσαγωγή μιας νοσοκόμας όταν εκείνη αρνήθηκε να πάρει αίμα από έναν ασθενή που ήταν αναίσθητος και να του το παραδώσει.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις 26 Ιουλίου, αλλά σχετικά δόθηκαν στη δημοσιότητα όταν η νοσοκόμα, η Άλεξ Γουόμπελς, 41 ετών, πρώην ολυμπιακή σκιέρ, έδωσε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το Sky News.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η αντίδραση της νοσοκόμας η οποία ζητάει βοήθεια φωνάζοντας καθώς ο αστυνομικός της όρμησε, την έσπρωξε και την προσήγαγε βίαια κατά τη διάρκεια της βάρδιας της στο πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο της Γιούτας.

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν προκληθεί αντιδράσεις για άλλη μια φορά σχετικά με την αστυνομική βία στην Αμερική.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός έσυρε τη Γουόμπελς στην έξοδο του νοσοκομείου και η νοσοκόμα οδηγήθηκε και παρέμεινε για περίπου είκοσι λεπτά μέσα σε περιπολικό της αστυνομίας, πριν αφεθεί ελεύθερη κατόπιν παρέμβασης ενός στελέχους της διοίκησης του Ιατρικού Κέντρου.

Η νοσοκόμα σε δηλώσεις της τόνισε ότι δείγμα αίματος ενός ασθενούς μπορεί να παραδίδεται στην αστυνομία αν συντρέχουν τρεις προϋποθέσεις: «ότι δίνει τη συναίνεσή του, ότι τελεί υπό κράτηση ή ότι υπάρχει ένταλμα και καμιά από τις αυτές τις προϋποθέσεις δεν εκπληρωνόταν», επομένως απλά «εφάρμοσε την πολιτική του νοσοκομείου».

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Η τέως βασίλισσα Σοφία καλωσόρισε τα δύο νέα πάντα του ζωολογικού κήπου της Μαδρίτης

Διεθνή / Ισπανία: Η τέως βασίλισσα Σοφία καλωσόρισε τα δύο νέα πάντα του ζωολογικού κήπου της Μαδρίτης

Ο Τζιν Σι και η Ζου Γιου έφτασαν από την Κίνα στον ζωολογική κήπο της Μαδρίτης στις 29 Απριλίου - Το γιγάντια πάντα είναι οι καλύτεροι «πρέσβεις» του Πεκίνου στο εξωτερικό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Βουλευτής απειλεί την Ουκρανία με «ασύμμετρη απάντηση» αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση με όπλα των ΗΠΑ

Διεθνή / Βουλευτής απειλεί την Ουκρανία με «ασύμμετρη απάντηση» αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση με όπλα των ΗΠΑ

Ο Ρώσος βουλευτής Καρταπόλοφ είπε ότι η απόφαση του Μπάιντεν να επιτρέψει περιορισμένες πυραυλικές επιθέσεις εντός της Ρωσίας με αμερικανικά όπλα δεν θα επηρεάσει την εισβολή
NEWSROOM
Γαλλία: Το Ελιζέ ανακοίνωσε πως η Ρωσία δεν έχει προσκληθεί στην επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία

Διεθνή / Γαλλία: Το Ελιζέ ανακοίνωσε πως η Ρωσία δεν έχει προσκληθεί στην επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία

Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι κανένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δεν έχει προσκληθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από την απόβαση στην Νορμανδία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ