Ο Τραμπ θα διαθέσει 1 εκατ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία για τους πληγέντες στο Τέξας

Ο Τραμπ θα διαθέσει 1 εκατ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία για τους πληγέντες στο Τέξας Facebook Twitter
0

Ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύθηκε να διαθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία για την ανακούφιση των πληγέντων από το τυφώνα Χάρβεϊ.

Η καταιγίδα Χάρβεϊ, η οποία είχε αποτέλεσμα να σημειωθούν τεράστιες πλημμύρες στις περιοχές του Τέξας από τις οποίες πέρασε μετά την Παρασκευή, έπληξε συνολικά 100.000 κατοικίες, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. «Έχουμε διάφορες εκτιμήσεις, αλλά φαίνεται ότι συνολικά έχουν πληγεί 100.000 κατοικίες» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Τομ Μπόσερτ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εσωτερικής ασφαλείας.


Κατά τον Μπόσερτ, η αμερικανική προεδρία θα υποβάλει ένα δεύτερο αίτημα για επείγουσα εκταμίευση χρηματοδότησης από το Κογκρέσο, αφού γίνουν γνωστές περισσότερες και σαφέστερες πληροφορίες για τις ανάγκες που υπάρχουν.


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να επισκεφθεί και πάλι το Τέξας, που έχει πληγεί από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, το Σάββατο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο ακροδεξιός Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Μπενι Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Η ανακοίνωση του Μπένι Γκαντς έρχεται μετά την επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση, κατά την οποία οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ και η Σιν Μπετ διέσωσαν τέσσερις ομήρους στη Νουσεϊράτ στη Γάζα
NEWSROOM