Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο Τούρκο παρουσιαστή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο Τούρκο παρουσιαστή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Ο 43χρονος Τούρκος παρουσιαστής και ηθοποιός Vatan Sasmaz βρέθηκε δολοφονημένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη.
0

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης ο Vatan Sasmaz, διάσημος παρουσιαστής και ηθοποιός.

Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Filiz Aker, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 43χρονο, προτού βάλει τέλος στη ζωή της στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Aker έλαβε ένα τηλεφώνημα την ώρα που δειπνούσε με φίλους της και πήγε στο δωμάτιο της.

Κάποια στιγμή, οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.

Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο Τούρκο παρουσιαστή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Ο Sasmaz και η Aker φαίνεται πως διατηρούσαν δεσμό πριν από μερικά χρόνια.

Με βάση τα αρχικά ευρήματα, ο Sasmaz πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη, πιθανότατα την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο, ενώ στη συνέχεια το πρώην μοντέλο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους αφού οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούσαν δεσμό στο παρελθόν, κάτι που επιβεβαιώνει και η ανιψιά της Aker, Dora Ercan, η οποία συναντήθηκε με τη θεία της λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό.

«Ο Vatan είναι αθώος, η θεία μου ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του για χρόνια και μας έλεγε για πολύ καιρό ότι θα έπαιρνε διαζύγιο από τη γυναίκα του και θα την παντρευόταν», τόνισε η Ercan.

Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο Τούρκο παρουσιαστή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Το ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε το μοιραίο περιστατικό.

Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του από πρακτορείο μοντέλων το 1993. Συμμετείχε σε αρκετές διαφημίσεις και βιντεοκλίπ.

Το 2000 εργάστηκε ως παρουσιαστής σε πρωινό πρόγραμμα για το ATV που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια. Συμμετείχε, επίσης, σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Με πληροφορίες από Hurriyet και Daily Sabah

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM