Ιδιοκτήτης εστιατορίου αγκαλιάζει τον Ομπάμα -το πληρώνει ακριβά

Ιδιοκτήτης εστιατορίου αγκαλιάζει τον Ομπάμα -το πληρώνει ακριβά Facebook Twitter
0

Ο Scott Van Duzer, ένας Ρεπουμπλικάνος ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Big Apple Pizza στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα, έκανε αίσθηση στο ίντερνετ την Κυριακή όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο αγκάλιαζε και σήκωνε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Ενώ οι υποστηρικτές του Ομπάμα υποστήριξαν ότι το επεισόδιο αποτελεί ένα συγκινητικό παράδειγμα της βούλησης του προέδρου να διασχίσει τις γραμμές του κόμματος για τις μικρές επιχειρήσεις, άλλοι δήλωσαν λιγότερο εντυπωσιασμένοι βομβαρδίζοντας τον ιδιοκτήτη με αρνητικά μηνύματα.

Πολλά αρνητικά σχόλια έχουν τώρα εμφανιστεί  στο προφίλ του Big Apple Pizza στο Yelp, το οποίο έχει βραβευτεί με τον χαμηλότατο βαθμό του 1 αστεριού, μετά το περιστατικό με την αγκαλιά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο ακροδεξιός Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Μπενι Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Η ανακοίνωση του Μπένι Γκαντς έρχεται μετά την επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση, κατά την οποία οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ και η Σιν Μπετ διέσωσαν τέσσερις ομήρους στη Νουσεϊράτ στη Γάζα
NEWSROOM
Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Στενός φίλος του Ουίλιαμ και του Χάρι ο Βρετανός αριστοκράτης Χιου Γκρόσβενορ - Ο δούκας του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε στο γάμο για «να μην επισκιάσει τη μεγάλη μέρα του φίλου του»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ