ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κίνα: Συνελήφθησαν εκατοντάδες άτομα που εμπλέκονταν σε κομπίνες με σχήματα πυραμίδων

Κίνα: Συνελήφθησαν εκατοντάδες άτομα που εμπλέκονταν σε κομπίνες με σχήματα πυραμίδων Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της αυτόνομης περιφέρειας Γκουανγκσί Τσουάνγκ στη Νότια Κίνα ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 368 άτομα που εμπλέκονταν σε σχήματα πυραμίδων.

Η αστυνομία της Νανίνγκ, της πρωτεύουσας της περιφέρειας, εξάρθρωσε έξι οργανώσεις που έκαναν τέτοιες κομπίνες. Τα μέλη των οργανώσεων αυτών κατάγονται από τις περιφέρειες Σαντόνγκ και Τσετζιάνγκ της Βορειοανατολικής Κίνας, δήλωσε χθες το γραφείο δημόσιας ασφάλειας της Νανίνγκ.


Τα σχήματα πυραμίδων αφορούσαν πάνω από 1,5 δισ. γιουάν (225 εκατ. δολάρια) και η αστυνομία κατάσχεσε 57 οχήματα, υπολογιστές και τραπεζικές κάρτες που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι. Δεκάδες υπόπτων είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο στις επαρχίες Χενάν, Χιουμπέι, Χιουνάν και Τζιανγκσί.


Η Κίνα ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου μία τρίμηνη εκστρατεία κατά των πωλήσεων τύπου πυραμίδας, μετά τον θάνατο του απόφοιτου πανεπιστημίου Λι Γουενσίνγκ, ο οποίος ενεπλάκη σε σχήμα πυραμίδων μέσω μίας ηλεκτρονικής σελίδας στρατολόγησης και βρέθηκε πνιγμένος στα μέσα Ιουλίου στην παραθαλάσσια πόλη Τιαντζίν της Βόρειας Κίνας, προκαλώντας οργή στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ