Τραγικό δυστύχημα: Ασανσέρ νοσοκομείου «έκοψε στη μέση» γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει

Τραγικό δυστύχημα: Ασανσέρ νοσοκομείου «έκοψε στη μέση» γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 26χρονη στη Σεβίλη της Ισπανίας, όταν παγιδεύτηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα χθες σε ασανσέρ νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα, που κατονομάζεται ως Rocio Cortes Nunes, μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί με καισαρική και μεταφερόταν με φορείο από ένα όροφο του νοσοκομείου σε έναν άλλο.


Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατά τη μεταφορά, το φορείο «κόλλησε» στο ασανσέρ, το οποίο άρχισε να κινείται, ενώ το κεφάλι της γυναίκας βρισκόταν εντός του ανελκυστήρα και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της εκτός. Ένας φύλακας προσπάθησε να απομακρύνει το φορείο και τη γυναίκα από το ασανσέρ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Τραγικό δυστύχημα: Ασανσέρ νοσοκομείου «έκοψε στη μέση» γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει Facebook Twitter


Το σύστημα για το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας του ασανσέρ φέρεται να εμφάνισε βλάβη, προκαλώντας το δυστύχημα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα «κόπηκε στη μέση» και το κεφάλι της συνεθλίβη.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του άψυχου σώματός της.


Η εφημερίδα El Pais αναφέρει ότι η υπουργός Υγείας της Ανδαλουσίας, Μαρίνα Άλβαρες, δήλωσε πως το ασανσέρ είχε περάσει τον έλεγχο στις 12 Αυγούστου και λειτουργούσε σύμφωνα με τους κανονισμούς.


Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ