Φρικτή υπόθεση στις ΗΠΑ: Μητέρα έκαιγε με χημικά, έδενε με λουρί και κλείδωνε σε κλουβί τον 3χρονο γιο της

Φρικτή υπόθεση στις ΗΠΑ: Μητέρα έκαιγε με χημικά, έδενε με λουρί και κλείδωνε σε κλουβί τον 3χρονο γιο της Facebook Twitter
EPA/DAVID MAXWELL (φωτογραφία αρχείου)
1

Σε φρικτά βασανιστήρια φέρεται να υπέβαλε τον 3χρονο γιο της μία μητέρα στις ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι τον έκαιγε με χημικά, τον έδενε με λουρί και τον έκλεινε σε κλουβί για σκύλους.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, η αστυνομία στο St. Marys απήγγειλε μία σειρά από κατηγορίες στην Arwen Kuhn την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για βιαιοπραγία και παράνομη φυλάκιση ανηλίκου. Την Πέμπτη, ένας δικαστής όρισε προκαταρκτική ακρόαση για τις 29 Αυγούστου.


Σύμφωνα με κατάθεση στην αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι άφησε το παιδί για τρεις ημέρες στο σπίτι της μητέρας του τον περασμένο χρόνο. Πρόσθεσε πως όταν το πήρε πρόσεξε το σημάδι μίας πληγής στον αφαλό του και μελανιές στο κεφάλι του. Τα μάτια του ήταν κόκκινα, και τον πονούσαν.


Τότε πήγε το παιδί στο νοσοκομείο. Υπεύθυνοι του νοσοκομείου ανέφεραν πως το αγοράκι είχε χημικά εγκαύματα στο στομάχι και τα πόδια του, καθώς και μώλωπες στο πόδι, την πλάτη και το μέτωπό του, σύμφωνα με το CBS.

Οι αστυνομικοί συμπέραναν από την έρευνά τους πως η 38χρονη Kuhn έριξε το παιδί κάτω και χτύπησε στο στομάχι του, ενώ τον ψέκασε στα μάτια με υπεροξείδιο του υδρογόνου (σ.σ. οξυζενέ). Παράλληλα, τον είχε δεμένο με λουρί και τον κλείδωνε σε κλουβί.

Το παιδί υπέστη επίσης κρίσεις όσο βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας του, αλλά εκείνη δεν φρόντισε να του παρέχει ιατρική φροντίδα, επισημαίνουν τα δικαστικά έγγραφα.

Η αστυνομία υποστηρίζει πως η 38χρονη κατέγραφε σε βίντεο κάποια από τα βασανιστήρια που έκανε στο παιδί της.

Το κανάλι WHP-TV μετέδωσε πως η μητέρα είπε ότι είχε δεμένο με λουρί το αγοράκι για να τον κρατήσει μακριά από τα γλυκά.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια