Δείτε έναν νεο-Ναζί να κλαίει, επειδή φοβάται ότι θα συλληφθεί για τη συμμετοχή του στο μακελειό του Charlottesville

Δείτε έναν νεο-Ναζί να κλαίει, επειδή φοβάται ότι θα συλληφθεί για τη συμμετοχή του στο μακελειό του Charlottesville Facebook Twitter
2

Ο άντρας που πρωταγωνιστεί σ' αυτό το βίντεο λέγεται Christopher Cantwell. Θα τον ακούσετε να λέει ότι θέλει για πρόεδρο "κάποιον ακόμη πιο ρατσιστή από τον Τραμπ", αλλά δεν σταματά να κλαψουρίζει μπροστά στην κάμερα, καθώς φοβάται ότι ίσως έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του. 

Ο λόγος; Ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους πολλούς νεο-Ναζί που συμμετείχαν στην πορεία "λευκής υπεροχής" που κατέληξε στο μακελειό του Charlottesville. Υπάρχει βίντεο ειδησεογραφικού site που τον έχει καταγεγραμμένο στην πορεία μίσους, ακριβώς στο σημείο που σκοτώθηκε η ακτιβίστρια Heather Heyer και πλέον τρέμει για τη σύλληψη του. 

Ο άνθρωπος που περιγράφει τους διαδηλωτές, αλλά και τους μαύρους ως "μικρά μαύρα καθάρματα που συμπεριφέρονται σαν αγροίκοι"..!, ο άνθρωπος που δεν διστάζει να ασκήσει κριτική στον Πρόεδρο των ΗΠΑ που "έδωσε την κόρη του σε έναν Εβραίο", παραδέχεται κατά τα λοιπά ότι τηλεφώνησε έντρομος στην αστυνομία για να μάθει αν έχει εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα και καθώς απάντηση δεν πήρε από εκείνη την ώρα -όπως φαίνεται και στο βίντεο- κυριολεκτικά κλαίει από τον φόβο του. 

Μάλιστα, φτάνει στο σημείο -σε πραγματική απελπισία...- να καλεί τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, αρκεί να μη χρησιμοποιήσουν βία εναντίον του. "Αν είναι να με βάλετε φυλακή, βάλτε με, δεν θα είναι η πρώτη φορά", δηλώνει μπροστά στην κάμερα μεταξύ αναφιλητών και βήχα, σε ένα θέαμα που θα ήταν απλώς γελοίο, αν πίσω απ' όλο αυτό το εξομολογητικό παραλήρημα περί "λευκής υπεροχής" δεν υπήρχαν τρεις νεκροί. 

Με στοιχεία από το Dazed

 

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ