Οι Τούρκοι συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους στα κατεχόμενα

Οι Τούρκοι συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους στα κατεχόμενα Facebook Twitter
0

Oι κατοχικές αρχές στην Κύπρο συνέλαβαν δυο Ελληνοκύπριους  για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη, σύμφωνα με  την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι   45χρονος από τους Τρούλλους και 78χρονος από τη Λευκωσία, επιχείρησαν να επισκεφθούν λατομείο παραγωγής γύψου στη γραμμή αντιπαράταξης στην Αθηένου και συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη.

Οι δυο ελληνοκύπριοι είναι καλά στην υγεία τους και κρατούνται στην κατεχόμενη Κυθρέα. Εντός της ημέρας οι κατοχικές αρχές αναμένεται να αποφασίσουν αν θα παρουσιαστούν ενώπιον κατοχικού "δικαστηρίου".  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM