Άγριο «έγκλημα τιμής» στο Λονδίνο: Η 19χρονη make up artist που βιάστηκε και δολοφονήθηκε επειδή αγάπησε

Άγριο «έγκλημα τιμής» στο Λονδίνο: Η 19χρονη make up artist που βιάστηκε και δολοφονήθηκε επειδή αγάπησε Facebook Twitter
9

Μία Ινδή μουσουλμάνα που φέρεται να απήχθη, να βιάστηκε και να δολοφονήθηκε πριν τοποθετηθεί μέσα στον καταψύκτη μίας πολυτελούς κατοικίας στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ταυτοποιήθηκε ως η 19χρονη make up artist Celine Dookhran.

H σορός της νεαρής κοπέλας ανακαλύφθηκε μέσα σε μια κατοικία στο Kingston την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Binita Roscoe στο δικαστήριο πρόκειται πιθανότατα για «έγκλημα τιμής» καθώς η Dookhran φέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν Άραβα μουσουλμάνο, κάτι το οποίο η οικογένειά της δεν ενέκρινε.

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη κοπέλα απήχθη την ώρα που έκανε ντους στο σπίτι της στην περιοχή του Γουίμπλεντον.

Άγριο «έγκλημα τιμής» στο Λονδίνο: Η 19χρονη make up artist που βιάστηκε και δολοφονήθηκε επειδή αγάπησε Facebook Twitter

Οι δράστες που την απήγαγαν μαζί με μία φίλη της (σ.σ. αγνώστων λοιπών στοιχείων), την ακινητοποίησαν με taser, στη συνέχεια έδεσαν τα στόματα των δύο γυναικών με ταινία, τις τύλιξαν με σεντόνια και τις μετέφεραν με ένα βανάκι σε μία άδεια υπό ανακαίνιση οικεία στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, κοντά στον Τάμεση.

Εκεί, οι δράστες βίασαν την Dookhran και τη φίλη της και στη συνέχεια δολοφόνησαν την 19χρονη, κόβοντας την τον λαιμό και τοποθετώντας τη σορό της μέσα σε έναν καταψύκτη. Η φίλη της, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η Dookhran ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Είχε πάθος για το make up, κάτι που φαινόταν και από τον λογαριασμό της στο Twitter, ο οποίος περιείχε περισσότερα από 3.500 tweets με συμβουλές ομορφιάς.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 33χρονου Mujahid Arshid και του 28χρονου Vincent Tappu. Ο πρώτος κατηγορείται για την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία της Celine, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τη φίλη της. Ο δεύτερος αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για απαγωγή. 

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί η σχέση των δύο φερόμενων ως υπόπτων με τη δολοφονημένη κοπέλα.

Ο δικαστής James Henderson διέταξε την προφυλάκιση των κατηγορουμένων μέχρι την απολογία τους.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Times και Evening Standard

Διεθνή
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ