Απεργία την Πρωτομαγιά

Δεν επωφελήθηκε ο Ρόμνεϊ από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Δεν επωφελήθηκε ο Ρόμνεϊ από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Μιτ Ρόμνεϊ, δεν επωφελήθηκε από το συνέδριο του κόμματος, όπως συνηθίζεται.


Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τα αποτελέσματα του ινστιτούτου Gallup που πραγματοποίησε δημοσκόπηση την επόμενη μέρα του συνεδρίου, έδειξαν ότι μόνο μία ποσοστιαία μονάδα χωρίζει τους δύο υποψήφιους.


Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα εκφωνήσει την ομιλία αποδοχής του χρίσματος των Δημοκρατικών την Πέμπτη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, διατηρεί το προβάδισμα με 47% έναντι 46% για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Σημειώνεται ότι η αύξηση της δημοτικότητας των υποψηφίων των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματός τους, είναι σύνηθες φαινόμενο. 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ