Λογοκρισία και στο Despacitο - Απαγορεύτηκε στη Μαλαισία

Λογοκρισία και στο Despacitο - Απαγορεύτηκε στη Μαλαισία Facebook Twitter
3

Η Μαλαισία απαγόρευσε το ισπανόφωνο τραγούδι «Despacito» που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο έχοντας σπάσει ρεκόρ σε streams με περισσότερες από 4,6 δισεκατομμύρια αναπαραγωγές σε πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τους New York Times, η απαγόρευση ισχύει μόνο για το κρατικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αν και η «δημοτικότητα» του τραγουδιού στη χώρα δύσκολα θα μειωθεί.

Να σημειωθεί ότι η απαγόρευση δεν αφορά σε ιδιωτικούς σταθμούς ή τους χρήστες του Youtube. Ο υπουργός Επικοινωνιών Salleh Said Keruak δήλωσε στο Associated Press ότι το τραγούδι απαγορεύτηκε επειδή οι πολίτες διαμαρτύρονται ότι οι στίχοι είναι άσεμνοι.

To ισλαμικό κόμμα Amanah της χώρας κατήγγειλε το τραγούδι επειδή, όπως υποστηρίζει, πολλά μικρά παιδιά το τραγούδησαν χωρίς να κατανοήσουν τα λόγια. Σεβόμαστε το δικαίωμα στη διασκέδαση αλλά πρέπει να υπάρχουν σαφείς κατευθυντήριες γραμμές, ώστε η ψυχαγωγία να μην καταστρέφει τους ανθρώπους αλλά να τους κάνει καλύτερους, ανέφερε ο αρχηγός του κόμματος Atriza Umar.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια