Φουντώνουν οι φήμες για ενδεχόμενη επιδρομή του Ισραήλ στο Ιράν

Φουντώνουν οι φήμες για ενδεχόμενη επιδρομή του Ισραήλ στο Ιράν Facebook Twitter
3

Την ίδια στιγμή που οι ισραηλινοί εφοδιάζονται με αντιασφυξιογόνες μάσκες, πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που υποπτεύονται ότι το Ισραήλ προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να πλήξει με εναέρια μέσα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Στην αντιπέρα όχθη, η Τεχεράνη κάνει αγώνα δρόμου για να αποκτήσει πυρηνικά όπλα σε περίπτωση εισβολής του Ισραήλ που μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα δράσει μόνο του, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι επιφυλακτική.

Με σύμμαχo την αβεβαιότητα οι απλοί ισραηλινοί πολίτες ζούνε υπό τον τρόμο ενός καυτού για εκείνους χειμώνα, καθώς το ενδεχόμενο πολέμου πριν από τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου είναι πέρα για πέρα αληθινό.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ