«Θέλω η Ελλάδα να μείνει μέλος της Ευρωζώνης»

«Θέλω η Ελλάδα να μείνει μέλος της Ευρωζώνης» Facebook Twitter
1

Η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, ύστερα από τη συνάντηση, διάρκειας 1,5 ώρας, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι  «η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης και θέλω να παραμείνει, γιατί το ευρώ είναι κάτι περισσότερο από ένα νόμισμα».

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η ίδια επανέλαβε την ανάγκης τήρησης των δεσμεύσεων και είπε ότι η Γερμανία περιμένει την αξιολόγηση της τρόικας για την πορεία του ελληνικού προγράμματος. Η κ. Μέρκελ συμπλήρωσε πως η Γερμανία είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ελλάδας. Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, τόνισε ότι η Ελλάδα θα μείνει συνεπής στις δεσμεύσεις της και αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη.

Η γερμανίδα καγκελάριος εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή της ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, για να επιλύσει τα προβλήματα της χώρας, ενώ φαίνεται να κατανοεί τις θυσίες του ελληνικού λαού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τι γελοία εικόνα...Ακόμα δεν βαρέθηκαν να παίζουν όλοι μαζί θέατρο, γιατί εγώ δεν μπορώ άλλο αυτή την παράσταση. Παίρνει συνεχώς παράταση, ενώ ούτε εισιτήρια κόβει ούτε προσφέρει θέαμα. Μάλλον περιμένουν να δουν πως θα ολοκληρωθεί ο αμερικανικός κύκλος παραστάσεων που κατεβάζει αυλαία τον ερχόμενο Νοέμβρη και αναλόγως θα πράξουν και στο ευρωπαϊκό φεστιβάλ.