Απεργία την Πρωτομαγιά

Βρετανία: Συμφωνία για κυβέρνηση ανακοινώνει εντός ωρών η Τερέζα Μει

Βρετανία: Συμφωνία για κυβέρνηση ανακοινώνει εντός ωρών η Τερέζα Μει Facebook Twitter
0

 H πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα καταλήξει σε συμφωνία εντός ωρών με το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας (DUP) για τον σχηματισμό κυβέρνηση μειοψηφίας, μετέδωσε το BBC.

Το DUP έχει καταστήσει σαφές ότι θα συμφωνήσει μόνο σε μια συμφωνία που θα προσφέρει απτά οφέλη για τη Βόρεια Ιρλανδία όσον αφορά την απασχόληση και τις επενδύσεις στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης.

Ως αποτέλεσμα της διαφαινόμενης συμφωνίας, η στερλίνα ενισχύθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώ ειδικοί δηλώνουν ότι στην περίπτωση που ανακοινωθεί συμφωνία η λίρα θα μπορούσε να ανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα που παρατηρήθηκαν φέτος, και να φτάσει στο 1,29 έναντι του δολαρίου.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ