Νάταλι Γουντ : Πως προκλήθηκε τελικά ο θάνατος της;

Νάταλι Γουντ : Πως προκλήθηκε τελικά ο θάνατος της; Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες το γραφείο δικαστικού ερευνητή ζήτησε να αλλάξει το πιστοποιητικό θανάτου της Νάταλι Γουντ και από «τυχαίο πνιγμό» να αναγράφει «πνιγμό και άλλους απροσδιόριστους παράγοντες».

Έτσι στο νέο κείμενο θα αναφέρεται ότι οι συνθήκες για το πώς η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο νερό, ανοιχτά της νήσου Καταλίνα το 1981, «δεν έχουν προσδιοριστεί ξεκάθαρα».

Λίγο καιρό πριν, ο φάκελος της υπόθεσης είχε ανοίξει ξανά, μετά από νέα στοιχεία που είχαν βρεθεί.

Αναλυτικότερα το 1981, σε διακοπές στο νησί Καταλίνα, η Νάταλι Γουντ πνίγηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το γιοτ της, στο οποίο επέβαιναν σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ και ο Κρίστοφερ Γουόκεν.

Το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου του 1981 σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Βάγκνερ, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Κρίστοφερ Γουόκεν είπε πως η Γουντ θα έπρεπε να παίζει σε ταινίες, αντί να φροντίζει τα παιδιά της.

Ο Βάγκνερ έχασε την ψυχραιμία του και έσπασε ένα μπουκάλι κρασί πάνω στο τραπέζι. Η Νάταλι Γουντ κατέβηκε στην καμπίνα. Αργότερα όταν ο Βάγκνερ κοίταξε στην καμπίνα, είδε τη σύζυγό του να φτιάχνει τα μαλλιά της. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που την είδε ζωντανή. Ανέβηκε λοιπόν με τον Γουόκεν στο κατάστρωμα. Γύρω στα μεσάνυχτα επέστρεψε στην καμπίνα και ανακάλυψε πως η γυναίκα του έλειπε. Τότε συνειδητοποίησε πως και η βάρκα του γιοτ έλειπε.

Στη βιογραφία του, ο Βάγκνερ αναφέρει ότι η σύζυγος του προσπάθησε μάλλον να λύσει τη βάρκα για να φύγει, αλλά στην προσπάθειά της έπεσε στο νερό.

Σύμφωνα όμως με μια γυναίκα που βρισκόταν σε ένα άλλο γιοτ εκεί κοντά, τα μεσάνυχτα άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει επί 15 λεπτά για βοήθεια. Στις κραυγές τις γυναίκας απάντησε μια φωνή που είπε: «Ηρέμησε. Θα έρθουμε να σε πιάσουμε». Σύμφωνα με την γυναίκα αυτή η φωνή που ακούστηκε ήταν χαλαρή και δεν φαινόταν να υπήρχε βιασύνη.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η ηθοποιός, είχε καταναλώσει επτά ή οκτώ ποτήρια κρασί, αλλά  δεν ήταν μεθυσμένη και τότε είχε αποφανθεί πως μάλλον έπεσε στο νερό κατά λάθος και πνίγηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM