H B. Kορέα έστειλε αντιπροσωπεία στην Ισπανία για να αντιγράψει αυτό το τουριστικό θέρετρο

H B. Kορέα έστειλε αντιπροσωπεία στην Ισπανία για να αντιγράψει αυτό το τουριστικό θέρετρο Facebook Twitter
1

Αντιπροσωπεία έστειλε στην Ισπανία η Βόρεια Κορέα προκειμένου αυτή να αντιγράψει τουριστικό θέατρο της χώρας της Ιβηρικής, στο πλαίσιο του ανοίγματος που ανακοίνωσε η Πιονγκγιανγκ σε τουρίστες από τη Δύση. 

Όπως αναφέρει η El Pais, 20 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλοί αρχιτέκτονες επισκέφθηκαν για 4 ημέρες την ισπανική μεσογειακή ακτή σε αναζήτηση έμπμνευσης για τη δημιουργία του μεγάλου τουριστικού προορισμού που θέλει να κατασκευάσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, στην πόλη  Wosan, στην ανατολική ακτή.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Βαρκελώνη,και άλλες πόλεις, όπως η Βαλένθια και αποφάσισε ότι η πιο ελκυστική τοποθεσία για αντιγραφή είναι η Marina d'Or. Είναι «το πιο κοντινό», το οποίο θα ανεγερθεί και θα λειτουργήσει σε «ένα ή δύο χρόνια», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των βορειοκορεατών.

Ο εκπρόσωπος διπλωμάτης ανέφερε ότι η νέα « λύση » στη Βόρεια Κορέα θα είναι «λίγο μεγαλύτερη» από το Marina d'Or, το θέρετρο που διαθέτει πέντε ξενοδοχεία, δύο πολυκατοικίες οκτώ πάρκα, καθώς και ένα spa.

Πάντως, το μάτι των βορειοκορεατών έπεσε για ώρα και στο κάμπινγκ Villa Sol. «Είναι αρκετά μεγάλο, διαθέτει πισίνα και ένα θαλάσσιο πάρκο, και χώρους για σκηνές, τροχόσπιτα και bungalows. Από ό, τι είδα φαινόταν σα να ενδιαφέρονται πιο πολύ για αυτό το μοντέλο, το οποίο δεν απαιτεί υπερβολικές επενδύσεις και έχει υψηλή κερδοφορία", είπε Ισπανός αξιωματούχος που συνόδευε την αντιπροσωπεία.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ