Tραμπ: Το Μεξικό είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη χώρα του κόσμου - Θα σηκώσουμε το τείχος

Tραμπ: Το Μεξικό είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη χώρα του κόσμου - Θα σηκώσουμε το τείχος Facebook Twitter
0
Επανήλθε στις επικρίσεις του κατά του Μεξικού ο Ντόναλντ, χαρακτηρίζοντας τη χώρα "τη δεύτερη πιο θανατηφόρα στον κόσμο" και ανακοινώνοντας και πάλι ότι το τείχος θα υψωθεί.
Παρότι το Μεξικό είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος των ΗΠΑ, με 150 δισεκ. επενδύσεις μέσα σε 10 χρόνια, ο Τραμπ δηλώνει ότι πρόκειται για "θανατηφόρα και επικίνδυνη χώρα", μια "φωλιά εγκληματιών που μαστίζεται από τα ναρκωτικά και από την οποία θα αποκοπούμε με ένα τείχος, στο συντομότερο δυνατό".
Ή όπως είπε σήμερα στο Twitter: «Μόλις βαθμολόγησαν το Μεξικό ως τη δεύτερη πιο θανατηφόρα χώρα στον κόσμο, πίσω μόνο από τη Συρία. Η διακίνηση ναρκωτικών είναι η αιτία. Εμείς θα οικοδομήσουμε το τείχος!».
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ