Μητέρα χτύπησε, δάγκωσε και προσπάθησε να πνίξει την κόρη της για να της κάνει εξορκισμό σε παραλία της Καλιφόρνια

Μητέρα χτύπησε, δάγκωσε και προσπάθησε να πνίξει την κόρη της για να της κάνει εξορκισμό σε παραλία της Καλιφόρνια Facebook Twitter
0

Μία 45χρονη μητέρα από τη Βόρεια Καλιφόρνια συνελήφθη από τις αρχές της πολιτείας αφού φέρεται να προσπάθησε να κάνει εξορκισμό στην ανήλικη κόρη της για να την απαλλάξει, όπως ισχυρίζεται, από τους δαίμονές της.

Η Kimberly Felder αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επίθεση με θανατηφόρο όπλο, κακοποίηση παιδιού και διατάραξη της οικογενειακής τάξης. Βρίσκεται προφυλακισμένη στο σωφρονιστικό κατάστημα της κομητείας Humboldt στην πόλη Eureka της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις αρχές, την περασμένη Παρασκευή, η Felder έγδυσε την κόρη της και της έχωνε άμμο στα μάτια και το στόμα, την ώρα που οι δυο τους βρίσκονταν σε πολυσύχναστη παραλία της περιοχής.

Οι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο μετά από κλήση ότι η 45χρονη μητέρα προσπαθούσε να κάνει εξορκισμό στην κόρη της.

«Η μητέρα δήλωσε ότι προσπαθούσε να βγάλει τους δαίμονες από το παιδί» ανέφερε σε δήλωσή του ο σερίφης της κομητείας, William Honsal.

Την ώρα που η Felder χτυπούσε βίαια, δάγκωνε και προσπαθούσε να πνίξει με άμμο την 11χρονη κόρη της, 10-12 άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά της, έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.

Ένας από αυτούς, ο κάτοικος της περιοχής John Marciel, επενέβη και ακινητοποίησε την μητέρα. Την ώρα που οι δυο τους πάλευαν, η 45χρονη μητέρα χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι την κόρη της.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατέφτασαν και συνέλαβαν την Felder.

Το 11χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επανορθωτική χειρουργική ώστε να αποκατασταθεί η σοβαρή βλάβη που της προκάλεσε το δάγκωμα της μητέρας της στο αυτί.

Προς το παρόν, οι αρχές δεν γνωρίζουν τι ήταν αυτό που οδήγησε την 45χρονη μητέρα στην εντύπωση ότι η κόρη της χρειαζόταν εξορκισμό.

Ωστόσο, εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως αν δεν είχε επέμβει ο κάτοικος, το κορίτσι θα ήταν τώρα νεκρό.

Με πληροφορίες από People και Los Angeles Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ