Συναγερμός στο Λονδίνο - Η αστυνομία σφράγισε το κοινοβούλιο

Συναγερμός στο Λονδίνο - Η αστυνομία σφράγισε το κοινοβούλιο Facebook Twitter
0

Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, όπου έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, σύμφωνα με βρετανικά μέσα. 

Δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters δήλωσε ότι οι πύλες του κοινοβουλίου είναι κλειστές και ότι αστυνομικό βαν και περιπολικό βρίσκονται επί τόπου.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αρχικά ότι ερευνά περιστατικό κοντά στο κοινοβούλιο, ενώ στη συνέχεια έκανε γνωστό πως τέθηκε υπό κράτηση ένα άτομο.  «Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, συνελήφθη υπό την υποψία κατοχής μαχαιριού. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ