Σε επιφυλακή η Φινλανδία - Αυξάνεται το επίπεδο απειλής υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης

Σε επιφυλακή η Φινλανδία - Αυξάνεται το επίπεδο απειλής υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης Facebook Twitter
1

Στην αύξηση του επίπεδου απειλής στη χώρα προχώρησε η Υπηρεσία Πληροφοριών της Φινλανδίας (SUPO), τονίζοντας ότι έχουν περιέλθει εις γνώση της ορισμένα πιο επικίνδυνα σχέδια που συνδέονται με την τρομοκρατία στην χώρα.

«Η πιο σοβαρή τρομοκρατική απειλή στη Φινλανδία εξακολουθεί να προέρχεται από μεμονωμένα πρόσωπα ή από μικρές ομάδες που εμπνέονται από την ακραία ισλαμιστική προπαγάνδα ή από τρομοκρατικές οργανώσεις που τους ενθαρρύνουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η SUPO, αμέσως μετά την αύξηση του επιπέδου απειλής από χαμηλό σε αυξημένο.

Προηγούμενη εκτίμηση της απειλής, που είχε εκδοθεί τον Νοέμβριο του 2015, χαρακτήριζε χαμηλό τον κίνδυνο για επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Όσο περισσότερους φέρνετε, τόσο θα αυξάνεται ο απόλυτος αριθμός όσων δεν θα εντάσσονται, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται ο απόλυτος αριθμός αυτών που θα ψηφίζουν με βάση τα ιδεώδη του ισλαμισμού δθαβρώνοντας την κοινωνία και υπονομεύοντας δεκαετίες προσπαθειών για την εδραίωση της Δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των κοινωνικών κατακτήσεων. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν τρομοκράτες για να αποτελέσουν πρόβλημα. Ο γείτονας που σε αγριοκοιτάζει επειδή φοράς μίνι φούστα, ο νεαρός που σε βρίζει ή σε φτύνει επειδή κυκλοφορείς μόνη σου τη νύχτα ή επιδή φοράς σορτσάκι, ο μάγκας που σε πλακώνει στο ξύλο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος, γιατί όλοι αυτοί αυτά ακούνε στο σπίτι τους και στο τζαμί για τη θέση της γυναίκας, την ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ, δεν είναι ανάγκη να φτάσει σε σημείο να ανατιναχτεί για να υπονομεύσει την κοινωνική πρόοδο της δυτικής σου κοινωνίας. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τους γηγενείς, δεν χρειαζόμαστε κι άλλοα. Φινλανδίες, Σουηδίες και Νορβηγίες είχαν την πολιτική σου ορθότητα όταν έλεγαν "φέρτε κι άλλους" και τώρα το έχουν σκυλομετανοιώσει. Δείτε και το θράσος του ισλαμικού συμβουλίου της Νορβηγίας, που επέλεξε μια γυναίκα με μπούρκα για να εκπροσωπεί το σύνολο των Μουσουλμάνων της χώρας στον διάλογο με τη νορβηγική κοινωνία. Άκουσον άκουσον ποια επέλεξαν για να στήσουν γέφυρες. Με άλλα λόγια τους λένε "οι γέφυρες θα στηθούν με τους δικούς μας όρους. Αυτήν χρίσαμε εκπρόσωπό μας και αν σ'αρέσει, γιατί αυτές τις αξίες υπερασπιζόμαστε. Τους πετάει με άλλα λόγια την κοινωνική τους πρόοδο και την παγκοσμίως παραδειγματική κοινωνία ισότητας στα μούτρα. Και υπάρχουν αφελείς ακόμα και στη Νορβηγία που ακόμα τους υπερασπίζονται. Μέχρι οι άλλοι να τους καπελώσουν και τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους.https://www.rt.com/news/382648-norway-woman-niqab-communications-officer/Αυτά, από έναν ομοφυλόφιλο που τους ζει στο πετσί του εδώ, στη Βόρεια Ευρώπη, την σε ενα σημείο ακόμα λοβοτομημένη Βόρεια Ευρώπη, που αρχίζει όμως και ξυπνάει. Και τραβάει τα μαλλιάς της. Αλλά είναι ήδη σχεδόν αργά...