ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φίδι να δαγκώσει την ενός έτους κόρη της για να της διδάξει ένα μάθημα

ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φίδι να δαγκώσει την ενός έτους κόρη της για να της διδάξει ένα μάθημα Facebook Twitter
2

Μία 34χρονη μητέρα από την Φλόριντα των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες περί κακοποίησης παιδιού, αφότου φέρεται να ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο όπου διακρίνεται να αφήνει ένα μικρό κόκκινο και μη δηλητηριώδες φίδι να τσιμπήσει την ενός έτους κόρη της.

Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου διαγράφηκε  στη συνέχεια από το λογαριασμό της Chartelle St. Laurent αλλά η ίδια, μιλώντας στο «ABC Action News» δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη της.

Η Laurent υποστήριξε ότι βρήκε το φίδι μέσα στην περίφραξη του σπιτιού της, το έβαλε μέσα σ' ένα τάπερ και θέλησε να διδάξει στην κόρη της ένα μάθημα για τα φίδια. «Είχε δαγκώσει και εμένα και το γιο μου πολλές φορές και δεν είχε αφήσει σημάδι», τόνισε και πρόσθεσε: «Έτσι, σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία να έρθει σε επαφή μαζί του χωρίς να τραυματιστεί στ' αλήθεια».

To γραφείο του σερίφη της κομητείας Highlands ερεύνησε το περιστατικό για να εξακριβώσει το αν η έκθεση του βρέφους στο φίδι παραβιάζει το νόμο περί κακοποίησης ανηλίκων στην πολιτεία της Φλόριντα. 

«Υπάρχουν πάντα τρόποι να διδάξεις μαθήματα στα παιδιά και αυτός μάλλον δεν είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνεις» ανέφερε ο Scott Dressel από το γραφείο του σερίφη.

H αστυνομία διαβίβασε το πόρισμά της στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί για το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στην 34χρονη μητέρα.

Η ίδια, σχολιάζοντας την έκταση που πήρε το θέμα και τις πιθανές ποινικές συνέπειες, δήλωσε: «Οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι. Νομίζουν ότι έβλαψα σκόπιμα το παιδί μου. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου». Μάλιστα, επέμεινε ότι η ενός έτους κόρη της δεν τραυματίστηκε, παρά μόνο τρόμαξε από την ταχύτατη επίθεση του φιδιού.

Με πληροφορίες από ABC Action News και CBS News

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια