ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φίδι να δαγκώσει την ενός έτους κόρη της για να της διδάξει ένα μάθημα

ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φίδι να δαγκώσει την ενός έτους κόρη της για να της διδάξει ένα μάθημα Facebook Twitter
2

Μία 34χρονη μητέρα από την Φλόριντα των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες περί κακοποίησης παιδιού, αφότου φέρεται να ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο όπου διακρίνεται να αφήνει ένα μικρό κόκκινο και μη δηλητηριώδες φίδι να τσιμπήσει την ενός έτους κόρη της.

Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου διαγράφηκε  στη συνέχεια από το λογαριασμό της Chartelle St. Laurent αλλά η ίδια, μιλώντας στο «ABC Action News» δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη της.

Η Laurent υποστήριξε ότι βρήκε το φίδι μέσα στην περίφραξη του σπιτιού της, το έβαλε μέσα σ' ένα τάπερ και θέλησε να διδάξει στην κόρη της ένα μάθημα για τα φίδια. «Είχε δαγκώσει και εμένα και το γιο μου πολλές φορές και δεν είχε αφήσει σημάδι», τόνισε και πρόσθεσε: «Έτσι, σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία να έρθει σε επαφή μαζί του χωρίς να τραυματιστεί στ' αλήθεια».

To γραφείο του σερίφη της κομητείας Highlands ερεύνησε το περιστατικό για να εξακριβώσει το αν η έκθεση του βρέφους στο φίδι παραβιάζει το νόμο περί κακοποίησης ανηλίκων στην πολιτεία της Φλόριντα. 

«Υπάρχουν πάντα τρόποι να διδάξεις μαθήματα στα παιδιά και αυτός μάλλον δεν είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνεις» ανέφερε ο Scott Dressel από το γραφείο του σερίφη.

H αστυνομία διαβίβασε το πόρισμά της στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί για το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στην 34χρονη μητέρα.

Η ίδια, σχολιάζοντας την έκταση που πήρε το θέμα και τις πιθανές ποινικές συνέπειες, δήλωσε: «Οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι. Νομίζουν ότι έβλαψα σκόπιμα το παιδί μου. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου». Μάλιστα, επέμεινε ότι η ενός έτους κόρη της δεν τραυματίστηκε, παρά μόνο τρόμαξε από την ταχύτατη επίθεση του φιδιού.

Με πληροφορίες από ABC Action News και CBS News

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια