Νηπιαγωγός μαχαιρώθηκε στο Λονδίνο από τρεις κοπέλες που φέρονται να φώναξαν «θα σε πάρει ο Αλλάχ»

Νηπιαγωγός μαχαιρώθηκε στο Λονδίνο από τρεις κοπέλες που φέρονται να φώναξαν «θα σε πάρει ο Αλλάχ» Facebook Twitter
2

Ένα ακόμη βίαιο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στο ανατολικό Λονδίνο, όταν μια γυναίκα, υπάλληλος νηπιαγωγείου, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη μέση ενός κεντρικού δρόμου, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά αλλά κατά πληροφορίες είναι γύρω στα 30, δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και γροθιές από τρεις κοπέλες, οι οποίες φέρονται να φώναξαν «θα σε πάρει ο Αλλάχ» πριν τη μαχαιρώσουν στον ώμο και διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Karrien Stevens, διευθύντρια του νηπιαγωγείου Little Diamonds στην περιοχή Χέρμον Χιλ, επιβεβαίωσε στη Daily Mail ότι ένα μέλος του προσωπικού της, έπεσε θύμα επίθεσης από τρεις νεαρές γυναίκες ενώ βρισκόταν καθ' οδόν προς τη δουλειά της.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το BBC, για το περιστατικό ενημερώθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ωστόσο αυτό δεν αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατικό συμβάν».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, για μερικές ώρες, τα σχολεία της περιοχής «σφραγίστηκαν» λόγω του περιστατικού, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι γονείς ότι τα παιδιά τους ήταν ασφαλή.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM