Δραματικές στιγμές στο Μάντσεστερ: H μητέρα της 8χρονης Κύπριας Saffie Roussos έμαθε για τον θάνατο της κόρης της

Δραματικές στιγμές στο Μάντσεστερ: H μητέρα της 8χρονης Κύπριας Saffie Roussos έμαθε για τον θάνατο της κόρης της Facebook Twitter
0

Η Lisa Roussos, η μητέρα της 8χρονης Saffie Rose που πέθανε κατά την πρόσφατη επίθεση στο Μάντσεστερ, ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις της και έμαθε για την τραγωδία, σύμφωνα με φίλο της οικογένειας που επικαλείται η Telegraph.

Η 48χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη βομβιστική επίθεση της περασμένης εβδομάδας και νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη.

Η κυπριακής καταγωγής Saffie ήταν το μικρότερο σε ηλικία θύμα της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, μετά τη συναυλία της Ariana Grande. Η 8χρονη είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, την 24χρονη Ashley και την μητέρα της, Lisa. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στη συνέχεια σε διαφορετικά νοσοκομεία προκειμένου να εγχειριστούν, ενώ η μικρή Saffie αρχικά αγνοούνταν.

Ο γείτονας και στενός φίλος της οικογένειας, Mike Swanny, δήλωσε ότι η Lisa βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη το Σάββατο και πως την Κυριακή μπορούσε να μιλήσει. «Γνωρίζει την κατάσταση με την Saffie. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά κινεί τα πόδια της, το οποίο είναι φανταστικό», είπε, μεταξύ άλλων.

Για τη μεγαλύτερη αδερφή της Saffie, σημείωσε ότι επίσης αναρρώνει. Ενώ για τον πατέρα της, Andrew, ανέφερε ότι «είναι τόσο δυνατός. Δεν ήθελε να θρηνήσει μέχρι να μάθει ότι η σύζυγός του θα γίνει καλά».

Συνολικά, 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά την επίθεση, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande στις 22 Μαΐου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ