Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε πώς ξεπέρασε την εκλογική της ήττα και εκπλήσσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε πώς ξεπέρασε την εκλογική της ήττα και εκπλήσσει (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να δημιουργεί άβολες καταστάσεις ή να βρίσκεται εν μέσω άβολων στιγμών σε συναντήσεις του με άλλους ηγέτες, η αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές, Χίλαρι Κλίντον, εξομολογήθηκε με ποιο τρόπο ξεπέρασε την ήττα της.

Η απάντηση της προκάλεσε μικρή έκπληξη αν και δεν διαφέρει από την απάντηση που θα έδιναν πολλοί σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν δυσκολίες: με κρασί.


Οι δηλώσεις της Κλίντον έγιναν κατά την ομιλία της στο κολέγιο Wellesley, από το οποίο αποφοίτησε και η ίδια πριν από 49 χρόνια. Αυτή ήταν η δεύτερη ομιλία της στο κολέγιο μετά την αποφοίτησή της στην οποία είχε κάνει την εναρκτήρια ομιλία.

Η πρώην υποψήφια πρόεδρος θυμήθηκε στιγμές που έζησε στα φοιτητικά της χρόνια και ανάμεσα σε άλλα διηγήθηκε τη στιγμή που οι γονείς της την ενθάρρυναν να υψώσει το ανάστημά της γιατί αισθανόταν φόβο για τους καθηγητές της.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να είμαι από αυτό εδώ», είπε η Κλίντον. «Μπορεί να μην το έχετε ακούσει αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει, αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι καλά. Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, ιδιαίτερα με τα φανταστικά μου εγγόνια. Είχα την ευκαιρία να κάνω και μεγάλους περιπάτους στο δάσος και να οργανώσω την ντουλάπα μου. Δεν θα πω ψέματα. Το Σαρντονέ βοήθησε λίγο επίσης», προσέθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ