Η άγρια δολοφονία δύο γιατρών στη Βοστώνη συγκλονίζει τις ΗΠΑ - Το σκηνικό του εγκλήματος που θυμίζει ταινία τρόμου

Η άγρια δολοφονία δύο γιατρών στη Βοστώνη συγκλονίζει τις ΗΠΑ - Το σκηνικό του εγκλήματος που θυμίζει ταινία τρόμου Facebook Twitter
0

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η άγρια δολοφονία δύο γιατρών στο πολυτελές διαμέρισμά τους στη Βοστώνη, με τη σκηνή του εγκλήματος να μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφικό θρίλερ τρόμου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Boston Globe», τα θύματα, ο 49χρονος Richard Field και η αρραβωνιαστικιά του Lina Bolanos, 38 ετών, βρέθηκαν με κομμένους τους λαιμούς τους και τα χέρια τους δεμένα ενώ οι τοίχοι ήταν βαμμένοι με αίμα. Μάλιστα, ο δολοφόνος του ζευγαριού φέρεται να είχε γράψει και ένα μήνυμα μίσους στον τοίχο.

Όπως ανέφεραν τόσο το People όσο και η εφημερίδα της Βοστώνης, λίγο πριν πεθάνει, ο Field κατάφερε να στείλει ένα μήνυμα σε κοντινό του πρόσωπο καλώντας σε βοήθεια.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ήταν ήδη πολύ αργά. Το ζευγάρι ήταν νεκρό και ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου. Ο ύποπτος άνοιξε πυρ κατά των ένστολων με τους αστυνομικούς να απαντούν στα πυρά τραυματίζοντας τον δράστη.

Ο ύποπτος, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 30χρονος Bampumim Teixeira, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να του απαγγελθούν πολλαπλές κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Γεννημένος στη Γουινέα-Μπισσάου, ο Teixeira έχει πλούσιο ποινικό μητρώο. Πρώην φύλακας ασφαλείας, είχε μόλις εκτίσει 9 μήνες στη φυλακή για ληστεία τραπέζης.

Μέχρι στιγμής το κίνητρο πίσω από την αποτρόπαια πράξη του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστώνης, William Evans, δράστης και θύματα πρέπει να γνωρίζονταν.

Η πρώην σύντροφος του Teixera που μίλησε στην Boston Globe με τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι ο 30χρονος της είχε στείλει μήνυμα ξαφνικά στις 22 Απριλίου λέγοντάς της ότι δεν θα τον ξανάβλεπε ποτέ αλλά και πως δεν σχεδίαζε να ζήσει για πολύ.

Ο νονός της άτυχης 38χρονης, μιλώντας στη βοστονέζικη εφημερίδα δήλωσε πως το ζευγάρι ήταν «καλοί και ευγενικοί άνθρωποι».

«Ας ελπίσουμε πως αυτός ο τύπος που έπιασαν θα μπορέσει να πει ποιος είναι και γιατί έκανε ότι έκανε» πρόσθεσε. «Αυτό ελπίζουμε όλοι, να πάρουμε κάποιες πληροφορίες. Γιατί συνέβη αυτό;».

Με πληροφορίες από Guardian, Boston Globe και People.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ