Final 4 Euroleague LIVE

Ρωσία, Τουρκία και Ιράν συμφώνησαν τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία

Ρωσία, Τουρκία και Ιράν συμφώνησαν τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία Facebook Twitter
0

Η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν υπέγραψαν σήμερα μνημόνιο για την δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία, στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.

Σημειώνεται πως τα μέλη της αντιπροσωπείας της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες, φωνάζοντας θυμωμένα, με αποτέλεσμα να διακοπεί προς στιγμήν η υπογραφή του μνημονίου.


Τη σχετική ανακοίνωση για την υπογραφή έκανε ο υπουργός Εξωτερικών του Καζακστάν, Καϊράτ Αμπντραχμάνοφ, ο οποίος δήλωσε ότι οι εγγυήτριες χώρες συμφώνησαν στην υπογραφή μνημονίου για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας και πως ο επόμενος γύρος των ενδοσυριακών ειρηνευτικών συνομιλιών θα πραγματοποιηθεί στην Αστάνα στα μέσα Ιουλίου.


Η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν ενεργούν ως εγγυήτριες χώρες στις ειρηνευτικές συνομιλίες, που λαμβάνουν χώρα στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.

Διεθνή
0

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM