ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ρωσικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με εμπορικό στα ανοικτά του Βοσπόρου

Ρωσικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με εμπορικό στα ανοικτά του Βοσπόρου Facebook Twitter
0

Ένα πλοίο του ρωσικού Ναυτικού συγκρούστηκε με ένα εμπορικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα, 40 χλμ βορειοδυτικά από τον Βόσπορο.

Όπως αναφέρει το Sputnik News, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κανένα μέλος του πληρώματος δεν έχει τραυματιστεί, αλλά το πολεμικό πλοίο κινδυνεύει να βυθιστεί καθώς δημιουργήθηκε ρήγμα από τη σύγκρουση. Στο σημείο επιχειρεί το τουρκικό λιμενικό.

Αξιωματούχος της τουρκικής ακτοφυλακής δήλωσε στο Reuters πως ένα πλοίο με σημαία του Τόγκο συγκρούστηκε με ερευνητικό σκάφος του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και πως 78 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν από το ρωσικό πλοίο. Ο τούρκος αξιωματούχος δεν έδωσε καμιά διευκρίνιση για το πλοίο με σημαία Τόγκο ούτε για την κατάσταση του πληρώματός του.


Το NTV είχε μεταδώσει νωρίτερα πως το ρωσικό σκάφος συγκρούστηκε με ένα πλοίο που μετέφερε ζώα κτηνοτροφίας. 

Το ναυτιλιακό πρακτορείο GAC ανακοίνωσε πως το ρωσικό σκάφος Liman και το άλλο σκάφος, το οποίο όπως ανέφερε φέρει την επωνυμία Youzarsif H, συγκρούστηκαν σε συνθήκες ομίχλης ή χαμηλής ορατότητας.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ