ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σήμερα η επιστροφή του Ομπάμα

Σήμερα η επιστροφή του Ομπάμα Facebook Twitter
0

Την πρώτη του μεγάλη δημόσια ομιλία να δώσει ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, επιστρέφοντας στην πόλη από την οποία ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα. 

Ο Ομπάμα συναντήθηκε την Κυριακή με νεαρά μέλη της οργάνωσης Chicago Create Real Economic Destiny, όπου ο ίδιος ξεκίνησε στην ηλικία των 25 ετών να απασχολείται ως συντονιστής κοινοτικών προγραμμάτων. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, Κέβιν Λούις, ο Ομπάμα άκουσε με προσοχή τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων και μοιράστηκε μαζί τους δικές του εμπειρίες αλλά και προκλήσεις που αντιμετώπισε ο ίδιος μεγαλώνοντας. «Ο Πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα ανυπομονούν να εργαστούν με παρόμοιες οργανώσεις μέσω του Obama Foundation και της πρωτοβουλίας My Brother's Keeper, που ήδη έχουν δεσμευθεί στην προσφορά περισσότερων ευκαιριών σε γειτονιές του Σικάγο», πρόσθεσε ο Λούις.

Τους τελευταίους τρεις μήνες, από τότε δηλαδή που εξελέγη Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, τόσο ο Μπαράκ όσο και η Μισέλ Ομπάμα κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ και δεν έχουν προβεί σε καμία δήλωση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ και δημοσιεύματα, όλο αυτό το διάστημα έκαναν διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον. 

Η πρώτη δημόσια ομιλία του Ομπάμα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο συμπίπτει και με τη συμπλήρωση περίπου 100 ημερών του Τραμπ εκεί. 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM