Απεργία την Πρωτομαγιά

Και αν ξαφνικά λιώσουν όλοι οι πάγοι στον πλανήτη - ΒΙΝΤΕΟ

0

Πριν από μερικά χρόνια το σενάριο έμοιαζε ακραίο και άνηκε μόνο σε κάποια χολιγουντιανή ταινία, αλλά πλέον οι επιστήμονες δεν το απορρίπτουν και θεωρούν πως το μέλλον - ακόμη και το πολύ κοντινό - ίσως είναι απρόβλεπτο.

Χρειάζεται κάτι πολύ δραματικό και βίαιο για να λιώσουν οι πάγοι σε όλο τον πλανήτη. Κάποιοι θεωρούν πως είναι κινδυνολογία. Αρκετοί όμως είναι πλέον πολύ ανήσυχοι με τα σημάδια που καταγράφονται.

Πολλές από τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος είναι μη αναστρέψιμες. Τα επίπεδα της θάλασσας αυξάνονται με υψηλότερο ρυθμό χρόνο με το χρόνο και η διακυβερνητική επιτροπή για την αλλαγή του κλίματος εκτιμά ότι θα μπορούσαν να αυξηθούν κατά ένα ακόμη μέτρο ή περισσότερο μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα.


Το βίντεο του National Geographic που δείχνει τη μεταμόρφωση του πλανήτη αν λιώσουν όλοι οι πάγοι, είναι αρκετά δυσοίωνο και καθώς αυτή την περίοδο η συζήτηση για το κλίμα έχει αναθερμανθεί λόγω Τραμπ, είναι και πάλι στην επικαιρότητα.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ