Η στιγμή που η Μελάνια σκούντηξε τον Τραμπ για να σηκώσει το χέρι του στον Εθνικό Ύμνο

Η στιγμή που η Μελάνια σκούντηξε τον Τραμπ για να σηκώσει το χέρι του στον Εθνικό Ύμνο Facebook Twitter
0

Το Easter Egg Roll είναι μια παραδοσιακή γιορτή, που τελείται κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα για περισσότερο από ένα αιώνα. Eκατοντάδες πολίτες με τις οικογένειές τους φιλοξενούνται στον Λευκό Οίκο για να διασκεδάσουν με δραστηριότητες όπως αθλήματα και μαγειρική, ενώ τα μικρά παιδιά «κυλούν» χρωματιστά αυγά στον περιβάλλοντα χώρο. 

Φέτος οικοδεσπότες της γιορτής ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, που εκτός από το ότι «ηγήθηκε» για πρώτη φορά αυτής της παραδοσιακής γιορτής, έκανε επίσης για πρώτη φορά και κάτι ακόμη- «παρενέβη» δημοσίως και όσο πιο διακριτικά μπορούσε σε κάτι που έκανε ο σύζυγός της. Για την ακρίβεια κάτι που δεν έκανε. 

Συγκεκριμένα, μέσα ενημέρωσης που είχαν κληθεί να καλύψουν την εκδήλωση κατέγραψαν την στιγμή που η Πρώτη Κυρία σκούντηξε με τον χέρι της τον Αμερικανό Πρόεδρο για να σηκώσει το δικό του, όταν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος. Όπως φαίνεται σε διάφορα βίντεο, όταν ξεκινά να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, η Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον, που ήταν επίσης παρών, σηκώνουν σχεδόν αντανακλαστικά το χέρι τους στο ύψος του στήθους, ως είθισται στην Αμερική.

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει με το δικό του κατεβασμένο χαμογελώντας με ικανοποίηση. Κι εκεί ακριβώς παρεμβαίνει η Μελάνια που με το αριστερό της χέρι, που έχει κατεβασμένο, σκουντά το χέρι του Τραμπ, που με την σειρά του θυμάται (επιτέλους) να υψώσει και το δικό του. 


«Καθώς ανανεώνουμε αυτήν την παράδοση, σας ευχαριστούμε που ήρθατε εκ μέρους του Προέδρου και του Μπάρον. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και μια όμορφη μέρα ξεκινά για όλους μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που απηύθυνε η Πρώτη Κυρία στους 21.000 προσκεκλημένους πολίτες.  

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής του Μάντσεστερ υγείας ζητά δημόσια έρευνα

Διεθνή / Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ ζητά δημόσια έρευνα

Έρευνα διαπίστωσε ότι υπήρξαν παραλείψεις πολλών υπηρεσιών πριν από τον θάνατο του 17χρονου Τσάρλι Μίλερς τον Δεκέμβριο του 2020 σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ
NEWSROOM