Αεροσυνοδοί σε πτήση της Turkish Airlines βοήθησαν μία γυναίκα να γεννήσει στα 42.000 πόδια

Αεροσυνοδοί σε πτήση της Turkish Airlines βοήθησαν μία γυναίκα να γεννήσει στα 42.000 πόδια Facebook Twitter
2

Το πλήρωμα ενός αεροσκάφους της Turkish Airlines γιόρτασε την άφιξη ενός επιπλέον επιβάτη στα 42.000 πόδια όταν βοήθησε μία γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής εταιρίας, μία γυναίκα ονόματι Nafi Diaby, η οποία ήταν 28 εβδομάδων έγκυος και επέβαινε σε πτήση από την Κονακρί της Γουινέας προς την Κωσταντινούπόλη μέσω Ουαγκαντουγκού, άρχισε να νιώθει έντονες και τακτικές συστολές.

Αεροσυνοδοί σε πτήση της Turkish Airlines βοήθησαν μία γυναίκα να γεννήσει στα 42.000 πόδια Facebook Twitter

Οι αεροσυνοδοί της πτήσης με τη βοήθεια ορισμένων επιβατών ξεγέννησαν τη νεαρή μητέρα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με το νεογέννητο κοριτσάκι.

Η μητέρα και το μωρό, που πήρε το όνομα Kadiju, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μπουργκίνα Φάσο και σύμφωνα με το BBC είναι καλά στην υγεία τους.

Αεροσυνοδοί σε πτήση της Turkish Airlines βοήθησαν μία γυναίκα να γεννήσει στα 42.000 πόδια Facebook Twitter

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν στις έγκυες να ταξιδεύουν με τα αεροσκάφη μέχρι τις 36 εβδομάδες κύησης, αλλά από τις 28 εβδομάδες και μετά απαιτούν χαρτί γιατρού που θα επιβεβαιώνει την ημερομηνία της επικείμενης γέννησης.

H ανακοίνωση της Turkish Airlines για το περιστατικό εδώ.

Mε πληροφορίες από BBC, Guardian και Mashable

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Το Ελιζέ ανακοίνωσε πως η Ρωσία δεν έχει προσκληθεί στην επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία

Διεθνή / Γαλλία: Το Ελιζέ ανακοίνωσε πως η Ρωσία δεν έχει προσκληθεί στην επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία

Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι κανένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δεν έχει προσκληθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από την απόβαση στην Νορμανδία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Το διάβασα και αλλού. Συγγνώμη αλλά αποκλείεται να είναι αυτό το παιδί 28 εβδομάδων. Μπορεί να είναι τυπογραφικό λάθος που αναπαράχθηκε εδώ κι εκεί, ή ακόμη κάποια διαφημιστική τουρκομαϊμουνιά της αεροπορικής εταιρείας. Στις 28 εβδομάδες ένα έμβρυο είναι ακόμη πολύ μικρό, με βάρος 700-1000 γραμμάρια. Οι πνεύμονες του δεν έχουν αναπτυχθεί. Χρειάζεται άμεσα τοποθέτηση σε θερμοκοιτίδα με μέσα υποστήριξης.