Ντοκουμέντα από τις αιματηρές επιθέσεις στην Αίγυπτο - Βίντεο κατέγραψαν τις εκρήξεις

Ντοκουμέντα από τις αιματηρές επιθέσεις στην Αίγυπτο - Βίντεο κατέγραψαν τις εκρήξεις Facebook Twitter
0
Ντοκουμέντα από τις αιματηρές επιθέσεις στην Αίγυπτο - Βίντεο κατέγραψαν τις εκρήξεις Facebook Twitter

47 νεκροί είναι ο απολογισμός από τις σημερινές δύο τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην Αλεξάνδρεια και την Τάντα της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου, 29 είναι τα θύματα της επίθεσης στην εκκλησία της Τάντα και 18 είναι τα θύματα στην Αλεξάνδρεια, ενώ οι τραυματίες πλησιάζουν τους 150.

  

Ο πρόεδρος Σίσι ζήτησε από το στρατό να προστατεύσει τις ζωτικής σημασίας υποδομές της χώρας μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον των εκκλησιών

Ο πρόεδρος Σίσι ζήτησε «την άμεση ανάπτυξη μονάδων προστασίας του στρατού για να βοηθήσουν την αστυνομία να εγγυηθεί την ασφάλεια των "ζωτικής σημασίας υποδομών" σε όλες τις επαρχίες της χώρας»,σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας, μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον δύο χριστιανικών εκκλησιών, την ευθύνη των οποίων ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Βίντεο που έχουν καταγράψει τις δύο φονικές επιθέσεις σε ναούς χριστιανών Κοπτών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Κυριακής των Βαΐων έρχονται στη δημοσιότητα καθώς περνούν οι ώρες.

Οι εικόνες σε κάποια από τα πλάνα είναι σκληρές και αποτυπώνουν το μέγεθος των δύο επιθέσεων:

Βίντεο από την έκρηξη στην Αλεξάνδρεια:

 

Βίντεο από την έκρηξη στην Αλεξάνδρεια:

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ