ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Άσαντ: «Ανόητη και ανεύθυνη» η επίθεση των ΗΠΑ

Άσαντ: «Ανόητη και ανεύθυνη» η επίθεση των ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Η επίθεση των ΗΠΑ με πυραύλους εναντίον μίας αεροπορικής βάσης του συριακού στρατού στη Χομς, ήταν «ανόητη και ανεύθυνη», ανέφερε το γραφείο του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, σε σημερινή ανακοίνωσή του.

«Αυτό που έκανε η Αμερική δεν είναι τίποτε άλλο παρά ανόητη και ανεύθυνη συμπεριφορά, η οποία αποκαλύπτει την κοντόφθαλμη λογική και την πολιτική και στρατιωτική τύφλωση απέναντι στην πραγματικότητα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το γραφείο του Άσαντ σημειώνει ακόμα πως τα πλήγματα αντανακλούν τη συνέχιση μίας πολιτικής, ανεξαρτήτως προέδρου των ΗΠΑ, η οποία βασίζεται στη στοχοποίηση και στην «υποταγή του λαού». Προσθέτει τέλος ότι η επίθεση δεν βασίστηκε σε πραγματικά στοιχεία - σημειώνεται ότι το συριακό καθεστώς αρνείται ότι ευθύνεται για την επίθεση με χημικά.


Η συριακή προεδρία τόνισε επίσης πως η επίθεση έχει αυξήσει την αποφασιστικότητα της να νικήσει τις οργανώσεις των ανταρτών. «Η επίθεση αυτή έχει αυξήσει την αποφασιστικότητα της Συρίας να πλήξει αυτούς τους τρομοκράτες πράκτορες, να συνεχίσει να τους συντρίβει και να αυξήσει τον ρυθμό δράσης προς αυτό τον σκοπό οπουδήποτε κι αν βρίσκονται», ανέφερε η ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ