Τρεις συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών στη Βενετία

Τρεις συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών στη Βενετία Facebook Twitter
0

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε την περασμένη νύχτα τρία άτομα στο κέντρο της Βενετίας, που φέρονται να ανήκουν σε ακραίες τζιχαντιστικές οργανώσεις.

 

Οι τρεις συλληφθέντες κατάγονται από το Κόσοβο και διέμεναν στην Ιταλία με κανονική άδεια παραμονής. Όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος, οι εισαγγελείς παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τους τρεις Κοσοβάρους και είχαν διαπιστώσει την όλο και πιο εξτρεμιστική δράση τους. Παράλληλα, αστυνομία και καραμπινιέροι, τις τελευταίες ώρες πραγματοποίησαν δώδεκα εφόδους στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας.

 

Όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Repubblica, παράλληλα με την τρεις αυτές συλλήψεις, οδηγήθηκε στην φυλακή και ένα ανήλικος που φέρεται να ενέχεται στην όλη υπόθεση.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ